طرز تهيه چاي ماسالا
مرحله اول
اگر ميخواهيد چاي ماسالاي خانگي فوري با شير را تهيه كنيد براي شروع ميخك را همراه با هل سبز و فلفل سياه و دارچين مخلوط كرده و درون ماهي تابه بريزيد آنها را براي مدت زمان يك دقيقه و با حرارت كم تفت دهيد و اجازه دهيد تا سرد شوند .
مرحله دوم
پس از سرد شدن ادويه ماسالا كه تفت داده بوديد آنها را با برگ گل محمدي و دانه رازيانه و زعفران خشك و پودر زنجبيل و جوز هندي و باديان ستاره اي مخلوط كنيد ، اين مخلوط را درون آسياب ريخته و به خوبي با هم مي كنيد اين ادويه طعم و عطر بسيار خوبي دارد .
مرحله سوم
براي دم كردن چاي ماسالا ابتدا چاي سياه را دم كنيد و شير را هم به صورت جداگانه گرم نماييد ، ۱/۴ قاشق مرباخوري از ادويه چاي ماسالا كه تهيه كرده بوديد درون فنجان ريخته و چاي گرم را همراه با شير به آن اضافه كنيد به خوبي با هم مخلوط كرده و براي شيرين كردن يك قاشق چاي خوري عسل به دمنوش اضافه كنيد .
- پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۰۰ | ۲۳:۲۴ ۸ بازديد
- ۰ نظر