طرز تهيه كمپوت زردآلو
مرحله اول
براي تهيه كمپوت زردآلو خانگي بايد از شيشه هاي استفاده كنيد كه داراي درب فلزي هستند ترجيحا از شيشههاي نو استفاده كنيد ، ميوه ها را شسته و سپس آنها را با چاقو به دو قسمت تقسيم كنيد و هسته هاي زردآلو را جدا كنيد .
مرحله دوم
حالا ميوه ها را درون ظرف ريخته و شيشه ها را پر كنيد ، در مرحله بعد شكر را همراه با آب درون قابلمه ريخته و روي اجاق گاز قرار دهيد و زمانيكه داغ شد و به مرحله جوشيدن رسيد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا در همان شرايط شربت خنك شود
مرحله سوم
هنگامي كه شربت خنك شد آن را درون شيشه ها ريخته و ظرف ها را پر كنيم درب شيشه ها را محكم ببنديد به صورتي كه هوا نكشد ، حالا يك قابلمه بزرگ را روي اجاق گاز قرار دهيد و آن را پر از آب ولرم كنيد شيشه ها را به صورت سر و ته داخل قابلمه قرار دهيد .
مرحله چهارم
براي ۵ دقيقه اجازه دهيد تا شيشه ها در همان حالت بمانند ، سپس اجاق گاز را روشن كنيد و اجازه دهيد تا با حرارت كم آب گرم شود شيشه ها را هم بچرخانيد توجه داشته باشيد كه شيشه ها بايد كاملا داخل آب قرار بگيرند ، حرارت زياد باعث شكستن شيشه ها كمپوت خانگي ميشود .
مرحله پنجم
بايد آب آرام آرام گرم شود و زماني كه به نقطه جوش رسيد بايد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه ندهيد تا آب بجوشد . شيشه ها را از درون قابلمه خارج كرده و آنها را به صورت سر و ته قرار دهيد روي يك حوله تا خنك شوند .
مرحله ششم
حالا شيشه هايي را كه هوا رد ميكنند و صدا ميدهند بايد جدا كنيد چون آنها هوا كشيده اند و ديگر به درد كمپوت و نگهداري براي بلندمدت نمي خورند ، بايد آنها را مصرف كنيد ، پس از سرد شدن شيشه ها آنها را در يك جاي خنك ميتوانيد براي مدت دو سال نگهداري كنيد .
- سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۰ | ۰۰:۱۷ ۹ بازديد
- ۰ نظر