طرز تهيه كمپوت زردآلو

طرز تهيه كمپوت زردآلو

مرحله اول

براي تهيه كمپوت زردآلو خانگي بايد از شيشه هاي استفاده كنيد كه داراي درب فلزي هستند ترجيحا از شيشه‌هاي نو استفاده كنيد ، ميوه ها را شسته و سپس آنها را با چاقو به دو قسمت تقسيم كنيد و هسته هاي زردآلو را جدا كنيد .

مرحله دوم

حالا ميوه ها را درون ظرف ريخته و شيشه ها را پر كنيد ، در مرحله بعد شكر را همراه با آب درون قابلمه ريخته و روي اجاق گاز قرار دهيد و زمانيكه داغ شد و به مرحله جوشيدن رسيد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا در همان شرايط شربت خنك شود

مرحله سوم

هنگامي كه شربت خنك شد آن را درون شيشه ها ريخته و ظرف ها را پر كنيم درب شيشه ها را محكم ببنديد به صورتي كه هوا نكشد ، حالا يك قابلمه بزرگ را روي اجاق گاز قرار دهيد و آن را پر از آب ولرم كنيد شيشه ها را به صورت سر و ته داخل قابلمه قرار دهيد .

مرحله چهارم

براي ۵ دقيقه اجازه دهيد تا شيشه ها در همان حالت بمانند ، سپس اجاق گاز را روشن كنيد و اجازه دهيد تا با حرارت كم آب گرم شود شيشه ها را هم بچرخانيد توجه داشته باشيد كه شيشه ها بايد كاملا داخل آب قرار بگيرند ، حرارت زياد باعث شكستن شيشه ها كمپوت خانگي ميشود .

مرحله پنجم

بايد آب آرام آرام گرم شود و زماني كه به نقطه جوش رسيد بايد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه ندهيد تا آب بجوشد .  شيشه ها را از درون قابلمه خارج كرده و آنها را به صورت سر و ته قرار دهيد روي يك حوله تا خنك شوند .

مرحله ششم

حالا شيشه هايي را كه هوا رد مي‌كنند و صدا مي‌دهند بايد جدا كنيد چون آنها هوا كشيده اند و ديگر به درد كمپوت و نگهداري براي بلندمدت نمي خورند ، بايد آنها را مصرف كنيد ، پس از سرد شدن شيشه ها آنها را در يك جاي خنك ميتوانيد براي مدت دو سال نگهداري كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.