طرز تهيه عدس پلو با سويا
مرحله اول
براي تهيه عدس پلو با سويا ابتدا پياز را خرد كرده و درون ماهيتابه ريخته و آن را تفت دهيد كمي كه پياز ها سبك شد سويا را به آن اضافه كنيد و با هم مخلوط كرده و سرخ نماييد ، حالا ادويه ها را اضافه كنيد و بعد از آن رب گوجه فرنگي و كشمش را با مواد مخلوط نماييد .
مرحله دوم
پس از اينكه مواد تفت داده شد و بوي خامي رب گوجه فرنگي گرفته شد عدس پخته شده را به آنها اضافه كنيد . برنج را همراه با نمك و زردچوبه پخته و بعد از آن آبكش كنيد كف قابلمه آب و روغن بريزيد و لايه لايه برنج و مواد سرخ شده را اضافه كنيد .
مرحله سوم
قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار داده و اجازه دهيد برنج دم بكشد ، يكي از نكات پخت غذا با سويا از بين بردن بوي سويا مي باشد براي اين كار سويا را درون آبكش ريخته و روي آن آب بگيريد براي مدت زمان يك دقيقه تا بوي آن گرفته شود يا اينكه مي توانيد از زيره و دارچين براي پخت اين غذا استفاده كنيد .
خواص سويا
سويا، يكي از بهترين منابع پروتئين گياهي در جهان ميباشد كه از محبوبيت بالايي برخوردار است . ميزان پروتئين موجود در يك فنجان سويا با وزن تقريبي ۱۷۲ گرم بعد از آب پز شدن چيزي در حدود ۲۹ گرم ميباشد .
- شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۰ | ۰۷:۴۳ ۸ بازديد
- ۰ نظر