طرز تهيه كباب تابه اي تركيه

طرز تهيه كباب تابه اي تركيه

مرحله اول

براي تهيه كباب تابه اي تركيه خوشمزه و مجلسي ابتدا بايد پياز را رنده درشت كنيد و پس از گرفتن آب پياز آن را با گوشت چرخ كرده مخلوط كنيد سپس به اين مخلوط سبزي جعفري خرد شده را همراه با فلفل رنده شده اضافه كنيد .

مرحله دوم

در مرحله بعد نمك و فلفل را همراه با مقداري زردچوبه و دو قاشق غذاخوري آرد سوخاري به گوشت اضافه كنيد و مواد را به خوبي با دست ورز دهيد تا كاملاً يكدست شوند و حالت چسبندگي پيدا كند روي ظرف گوشت را سلفون كشيده و براي دو ساعت درون يخچال قرار دهيد .

مرحله سوم

اكنون زمان پخت كباب تابه اي ميباشد ، ميتوانيد گوشت را به سيخ بكشيد و سرخ كنيد يا اينكه درون ماهيتابه پهن كرده و دو طرف آن را سرخ نماييد ، پس از آماده شدن گوشت ، گوجه فرنگي ها را از وسط برش زده و همراه با آب زعفران و نمك روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد .

مرحله چهارم

حالا سيب زميني ها را برش زده و به صورت جداگانه بپزيد و پس از آماده شدن همراه با مقداري كره و نمك سرخ كنيد و در پايان همراه با كباب تابه اي مخصوص و برنج دم كشيده سرو نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.