طرز تهيه سيب زميني شكم پر
پس از اينكه سيب زميني ها را بخوبي پاك نموديد شسته و با چنگال چند سوراخ بر روي سيب زميني ها ايجاد كرده و بر روي آن مقداري روغن زيتون همراه با نمك و فلفل ريخته سپس سيب زميني ها را براي پخته شدن درون فر و يا قابلمه با آب قرار داده تا كاملا پخته شوند .
در مرحله بعد، حالا تا زماني كه سيب زميني پخته شود سينه مرغ را خرد نموده ، پياز را هم بصورت نگيني خرد كرده تابه را بر روي حرارت ملايم قرار داده و با اندكي روغن پيازها را تفت دهيد مقداري نمك هم به پياز داغ اضافه كرده و صبر كنيد تا آب پياز گرفته شود ، بعد از آن تكه هاي مرغ را اضافه كنيد و با هم تفت دهيد هنگامي كه احساس كرديد مرغ پخته شده فلفل دلمه اي را هم ريخته و براي ۵ دقيقه با هم تفت داده و اجاق را خاموش كنيد.
وقتي سيب زميني پخته شد درون آنرا خالي كرده ، سيب زميني هايي را كه در آورديد با پشت قاشق له كرده به آن جعفري و مرغ پخته شده و پنير خامه اي و نمك و فلفل را اضافه نماييد مواد را بخوبي با هم مخلوط كنيد و درون سيب زميني ها را با آنها پر كنيد ، در پايان پنير پيتزا ريخته و درون فر قرار دهيد براي مدت زمان ۱۰ الي ۱۵ دقيقه وقت نياز داريد تا ساندويچ خانگي شما آماده براي سرو شود .
- چهارشنبه ۰۲ بهمن ۹۸ | ۲۳:۰۴ ۷۶ بازديد
- ۰ نظر