طرز تهيه بادمجان شكم پر با سويا

طرز تهيه بادمجان شكم پر با سويا

مرحله اول

براي تهيه خوراك بادمجان شكم پر با سويا ابتدا قابلمه را بر روي اجاق گاز قرار داده و مقداري آب اضافه كنيد هنگامي كه آب شروع به جوشيدن كرد سويا را درون آب ريخته و اجازه دهيد تا براي مدت زمان ۱۵ دقيقه درون آب بماند تا آب زرد آن را ول كند .

مرحله دوم

سپس سويا را آبكش كنيد ، بادمجان‌ها را هم يك شب قبل پوست بگيريد و درون دماي محيط قرار دهيد تا كمي خشك شوند تا در هنگام سرخ كردن روغن كمتري مصرف كند ، پياز را خرد كرده درون ماهي تابه ريخته و تفت دهيد وقتي كه پياز ها سبك شد سويا و رب گوجه را اضافه كنيد

مرحله سوم

توجه داشته باشيد در هنگام پخت حتماً آب سويا را بايد دور بريزيد بعد از اضافه كردن سويا و مو ادويه ها را همراه با زيره اضافه كنيد پس از انجام اين مراحل زعفران آب كرده را اضافه كرده و مواد را مخلوط نماييد ، حالا اجاق گاز را خاموش كنيد .

مرحله چهارم

بادمجان ها را كمي تفت دهيد و داخل آن ها را خالي كنيد ، حالا با سس شكم بادمجان ها را پر كنيد ، گوجه ها را ورقه اي برش زده و در كف ماهيتابه بچينيد ، كمي روغن و نمك اضافه كنيد سپس بادمجان ها را بر روي آن ها قرار دهيد .

مرحله پنجم

در اين مرحله بايد ۱ فنجان آب به خوراك بادمجان شكم پر اضافه كنيد ، ابتدا حرارت را زياد كنيد تا شروع به جوشيدن كند سپس براي ۱۰ دقيقه حرارت را كم كنيد تا غذاي شما كاملاً پخته شود ، در پايان با گردو غذا با سويا را تزيين كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.