طرز تهيه قطاب يزدي

طرز تهيه قطاب يزدي

مرحله اول

براي تهيه قطاب يزدي كه يكي از خوراك يزدي هاي اصيل مي‌باشد ابتدا آب را همراه با كره درون قابلمه ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا كره ذوب شود و به دماي ۱۰۰ درجه سانتيگراد برسد سپس اجاق گاز را خاموش كنيد و صبر كنيد تا حرارت آب كم شود و به ۷۰ درجه سانتيگراد برسد .

مرحله دوم

در اين مرحله آرد را بر روي آب گرفته و آن را الك كنيد ، آب و آرد را به آرامي هم بزنيد تا يك خمير نرم و يكدست و لطيف آماده شود . حالا نوبت اين رسيده كه گردوها را آسياب كنيد سپس به آنها شكر و هل و دارچين را اضافه كنيد و با هم مخلوط نماييد .

مرحله سوم

از خمير آماده شده به اندازه پانزده گرم برداشته و آن را پهن كنيد وسط آن را كمي گود كرده و از مواد آسياب شده درون آن بريزيد حالا خمير را به صورت نيم دايره جمع كرده و به شكل طناب بپيچانيد ، حالا خميرها را درون قالب فر قرار دهيد .

مرحله چهارم

‌ دماي فر گاز را بر روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كرده و قالب را براي مدت زمان ۳۰ دقيقه درون فر اجاق قرار دهيد اگر فر نداريد ميتوانيد آن را درون روغن سرخ كنيد ، هنگامي كه شيريني خانگي شما خنك شد آن را درون پودر شكر بغلتانيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.