طرز تهيه ترشي انبه

طرز تهيه ترشي انبه

مرحله اول

براي تهيه ترشي انبه كال و سبز به روش بندري پس از اين كه پوسته انبه ها را جدا كرديد آنها را به صورت خلالي برش زده و درون يك كاسه همراه با نمك و زردچوبه مخلوط كنيد ، مواد را براي مدت يك روز درون دماي محيط قرار دهيد تا آب بياندازد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي سركه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و اجازه دهيد تا بجوشد حالا انبه ها را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا يك جوش بخورد ، اكنون اجاق گاز را خاموش كنيد ، انبه ها نبايد له شوند و يا خيلي سفت باشند .

مرحله سوم

بعد از اينكه مواد سرد شد فلفل سبز را خورد كرده و همراه با ادويه ها به مواد اضافه كنيد براي بهتر شدن طعم ترشي خانگي ساده بهتر است چند تكه قيسي را هم به مواد اضافه كنيد اگر قيسي نداشتيد ۱ قاشق چاي خوري شكر اضافه كنيد .

مرحله چهارم

اگر مي‌خواهيد ترشي بندري تند تهيه كنيد مي‌توانيد از سس فلفلي تند گلوريا استفاده نماييد . در پايان زعفران را اضافه كرده و به خوبي با مواد ديگر مخلوط كنيد درون يك ظرف شيشه‌اي ريخته و پس از گذشت يك روز شيشه را درون يخچال قرار دهيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.