طرز تهيه سمبوسه بندري
مرحله اول
براي تهيه سمبوسه بندري اصل و خوشمزه تند ابتدا سيب زميني ها را شسته و بعد از اينكه آنها را پخت ايد پوست بگيريم سپس سيب زميني ها را رنده كنيد پيازها را به صورت نگيني خرد كرده و درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد .
مرحله دوم
پس از اينكه پياز ها كمي سبك و شيشه اي شدند نمك را همراه با فلفل و زردچوبه به آن اضافه كنيد و با همديگر تفت دهيد سپس به اين مواد سيب زميني هاي رنده شده را اضافه كنيد و به خوبي با هم مخلوط كنيد و تفت دهيد
مرحله سوم
در مرحله بعدي سبزي هاي مخصوص سمبوسه كه شامل تره و جعفري مي باشد خرد كرده و به ساير مواد اضافه كنيد و با هم ديگر مخلوط كرده و سرخ كنيد ، حالا نوبت به آماده كردن نان هاي لواش مي رسد نان ها را به صورت مستطيلي و يكدست برش بزنيد .
مرحله چهارم
حالا مواد مياني سمبوسه را كه سرخ كرده بوديد روي نان ها گذاشته و آنها را به صورت مثلث شكل بپيچانيد آنها را درون روغن داغ ريخته و سرخ كنيد . براي پخت سمبوسه ميزان استفاده از سبزي سليقه اي مي باشد. توجه داشته باشيد سبزيها را نبايد زياد تفت دهيد .
مرحله پنجم
شما ميتوانيد خمير يوفكا را جانشين نان لواش كنيد . براي مواد مياني هم از انواع خوراكي ها و چاشني ها مانند سوسيس و قارچ و گوشت و رب گوجهفرنگي و … هم ميتوانيد استفاده نماييد .
- چهارشنبه ۱۲ خرداد ۰۰ | ۰۷:۴۱ ۵ بازديد
- ۰ نظر