طرز تهيه سوپ ورميشل
مرحله اول
براي تهيه سوپ ورميشل ابتدا پياز را خرد كرده و درون قابلمه بريزيد پياز ها را كمي تفت داده زمانيكه آنها سبك و شيشه شدند فلفل را همراه با زردچوبه اضافه كنيد سپس نوبت اضافه كردن رب گوجه فرنگي مي رسد مواد را كمي تفت داده تا رنگ رب باز شده و بوي خامي آن گرفته شود .
مرحله دوم
در مرحله بعد نوبت به اضافه كردن هويج و سيب زميني خرد شده مي رسد سپس چيزي در حدود ۲ ليوان آب مرغ همراه با دو ليوان آب اضافه كنيد و صبر كنيد تا هويج پخته شود به جاي آب مرغ مي توانيد از عصاره مرغ هم استفاده كنيد .
مرحله سوم
در اين مرحله نمك را همراه با مرغ خرد شده و سبزي جعفري به سوپ مخصوص سرماخوردگي اضافه كنيد ، اكنون زمان اضافه كردن ليموي تازه و بعد از آن رشته سوپي مي باشد . مراقب باشيد رشته زياد نريزيد چون رشته ها آب را به خودشان جذب مي كنند .
مرحله چهارم
اصلاً نگران اين نباشيد كه شايد رشته ها كم باشند چون پس از اينكه پخته شدند حجم آنها تقريباً سه برابر مي شود . يكي از نكات مهم براي پخت سوپ خانگي خوشمزه اين است كه حتماً از آب مرغ غليظ استفاده نماييد .
- چهارشنبه ۱۲ خرداد ۰۰ | ۲۳:۰۱ ۶ بازديد
- ۰ نظر