طرز تهيه ماهي سالمون با كينوا

طرز تهيه ماهي سالمون با كينوا

مرحله اول

براي پخت خوراك ماهي سالمون با كينوا ابتدا براي مزه دار كردن فيله هاي ماهي را با نمك دريا و فلفل مخلوط نماييد و روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان دو ساعت درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها بخورد گوشت ماهي برود .

مرحله دوم

بعد از گذشت اين زمان يك قاشق چايخوري پودر فلفل را همراه با سير به ماهي ها اضافه كنيد و دوباره براي يك ساعت درون يخچال قرار دهيد سپس هوا را درون قابلمه ريخته و به آن آب اضافه كنيد براي مدت زمان ۱۵ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب كاملاً جذب شود .

مرحله سوم

حالا درون ماهيتابه يك قاشق چاي خوري روغن زيتون ريخته و روي حرارت قرار دهيد پس از داغ شدن روغن همراه با پياز و فرنگي درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد . فيله هاي ماهي سالمون را هم به صورت جداگانه با روغن زيتون تفت دهيد تقريباً هر طرف فيله ها را براي ۳ دقيقه بايد سرخ كنيد .

مرحله چهارم

پس از تفت دادن ، ماهي در فر و با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد براي مدت زمان ۵ دقيقه قرار دهيد تا كاملاً مغز پخت شود سپس آن را همراه با كينوا و سبزيجات تفت داده شده مخلوط كرده و نوش جان نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.