طرز تهيه ماهي سالمون با كينوا
مرحله اول
براي پخت خوراك ماهي سالمون با كينوا ابتدا براي مزه دار كردن فيله هاي ماهي را با نمك دريا و فلفل مخلوط نماييد و روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان دو ساعت درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها بخورد گوشت ماهي برود .
مرحله دوم
بعد از گذشت اين زمان يك قاشق چايخوري پودر فلفل را همراه با سير به ماهي ها اضافه كنيد و دوباره براي يك ساعت درون يخچال قرار دهيد سپس هوا را درون قابلمه ريخته و به آن آب اضافه كنيد براي مدت زمان ۱۵ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب كاملاً جذب شود .
مرحله سوم
حالا درون ماهيتابه يك قاشق چاي خوري روغن زيتون ريخته و روي حرارت قرار دهيد پس از داغ شدن روغن همراه با پياز و فرنگي درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد . فيله هاي ماهي سالمون را هم به صورت جداگانه با روغن زيتون تفت دهيد تقريباً هر طرف فيله ها را براي ۳ دقيقه بايد سرخ كنيد .
مرحله چهارم
پس از تفت دادن ، ماهي در فر و با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد براي مدت زمان ۵ دقيقه قرار دهيد تا كاملاً مغز پخت شود سپس آن را همراه با كينوا و سبزيجات تفت داده شده مخلوط كرده و نوش جان نماييد .
- پنجشنبه ۲۰ خرداد ۰۰ | ۲۱:۲۴ ۶ بازديد
- ۰ نظر