طرز تهيه كباب كوبيده ايراني

طرز تهيه كباب كوبيده ايراني

در ابتدا پياز ها تميز نموده و پوست آنها را جدا كرده ، حالا در سايز ريز و با رنده يا اگر چرخ گوشت داشتيد چرخ كنيد ، در مرحله بعد مقداري نمك بر روي پيازها ريخته و براي مدت زمان ۳ الي ۴ ساعت درون يخچال قرار ميدهيم ، بعد از گذشت اين مدت زمان آب پياز را گرفته و درون يك كاسه لبه دار ريخته ، گوشت را نيز از قبل با دنده هاي درشت چرخ ميكنيم همراه با پياز و نمك براي ۱۰ دقيقه ورز ميدهيم تا خوب مخلوط شود ، حالا مواد را درون يخچال قرار داده تا سرد شوند .

در مرحله بعد گوشت را آماده كرده نمك و فلفل و زعفران را به آن اضافه نموده مخلوط كرده و دوباره با دنده ريز چرخ ميكنيم ، حالا به مخلوط گوشت تخم مرغ و آرد نخودچي اضافه ميكنيم گوشت را بخوبي ورز دهيد تا بافت منسجمي پيدا كند و حالت چسبندگي خوبي داشته باشد ، گوشت را درون يخچال قرار دهيد تا خوب مزه دار و جا افتاده شود .

در مرحله بعد براي سيخ گرفتن كباب خانگي كاسه آب سرد را كنار دست خود قرار داده، كاسه گوشت را هم آماده نموده دست را نمدار كرده و مايه كوبيده را برداشته و به سيخ ميكشيم ، با انگشت شست و اشاره ابتدا و انتهاي سيخ را بسته و پس از تمام شدن مواد سيخ ها را براي مدت زمان يك ساعت درون يخچال قرار ميدهيم ‌‌. آتش متعادل و يكنواختي را تهيه كرده و سيخ ها را روي ذغال قرار ميدهيم تا زماني كه گوشت خودش را بگيرد آتش را با بادبزن مي‌زنيم ، زماني كه گوشت بر روي سيخ منسجم شد ديگر نيازي به باد زدن آتش نيست . اكنون كباب كوبيده خوشمزه شما آماده براي سرو شده است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.