طرز تهيه كباب كوبيده ايراني
در ابتدا پياز ها تميز نموده و پوست آنها را جدا كرده ، حالا در سايز ريز و با رنده يا اگر چرخ گوشت داشتيد چرخ كنيد ، در مرحله بعد مقداري نمك بر روي پيازها ريخته و براي مدت زمان ۳ الي ۴ ساعت درون يخچال قرار ميدهيم ، بعد از گذشت اين مدت زمان آب پياز را گرفته و درون يك كاسه لبه دار ريخته ، گوشت را نيز از قبل با دنده هاي درشت چرخ ميكنيم همراه با پياز و نمك براي ۱۰ دقيقه ورز ميدهيم تا خوب مخلوط شود ، حالا مواد را درون يخچال قرار داده تا سرد شوند .
در مرحله بعد گوشت را آماده كرده نمك و فلفل و زعفران را به آن اضافه نموده مخلوط كرده و دوباره با دنده ريز چرخ ميكنيم ، حالا به مخلوط گوشت تخم مرغ و آرد نخودچي اضافه ميكنيم گوشت را بخوبي ورز دهيد تا بافت منسجمي پيدا كند و حالت چسبندگي خوبي داشته باشد ، گوشت را درون يخچال قرار دهيد تا خوب مزه دار و جا افتاده شود .
در مرحله بعد براي سيخ گرفتن كباب خانگي كاسه آب سرد را كنار دست خود قرار داده، كاسه گوشت را هم آماده نموده دست را نمدار كرده و مايه كوبيده را برداشته و به سيخ ميكشيم ، با انگشت شست و اشاره ابتدا و انتهاي سيخ را بسته و پس از تمام شدن مواد سيخ ها را براي مدت زمان يك ساعت درون يخچال قرار ميدهيم . آتش متعادل و يكنواختي را تهيه كرده و سيخ ها را روي ذغال قرار ميدهيم تا زماني كه گوشت خودش را بگيرد آتش را با بادبزن ميزنيم ، زماني كه گوشت بر روي سيخ منسجم شد ديگر نيازي به باد زدن آتش نيست . اكنون كباب كوبيده خوشمزه شما آماده براي سرو شده است.
- جمعه ۰۴ بهمن ۹۸ | ۱۶:۴۳ ۹۰ بازديد
- ۰ نظر