طرز تهيه سالاد انبه
مرحله اول
براي تهيه سالاد انبه تايلندي خوشمزه اولين كاري كه انجام مي دهيد اين است كه مغز بادام هندي را درون ماهي تابه ريخته و با حرارت ملايم اجاق گاز تفت دهيد تا زمانيكه عطر و بوي بادام بلند شود و رنگ آن هم به صورت طلايي درآيد .
مرحله دوم
ميوه را پس از شستشو پوست بگيريد و بصورت نوارهاي باريك و بلند برش بزنيد . ميوه هاي برش زده را كنار قرار دهيد و درون كاسه اي جداگانه گشنيز و نعنا را مخلوط كنيد و بعد از آن الباقي مواد سالاد رژيمي را اضافه نماييد .
مرحله سوم
حالا بايد به مواد سالاد انبه ها و فلفل دلمه اي و پياز را اضافه نماييد پس از اينكه مواد را بخوبي با هم تركيب نموديد روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي مدت ۴۰ دقيقه درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها بخورد خوراك خوشمزه برود و طعم دار شود .
- جمعه ۲۱ خرداد ۰۰ | ۲۳:۰۲ ۷ بازديد
- ۰ نظر