طرز تهيه سالاد انبه

طرز تهيه سالاد انبه

مرحله اول

براي تهيه سالاد انبه تايلندي خوشمزه اولين كاري كه انجام مي دهيد اين است كه مغز بادام هندي را درون ماهي تابه ريخته و با حرارت ملايم اجاق گاز تفت دهيد تا زمانيكه عطر و بوي بادام بلند شود و رنگ آن هم به صورت طلايي درآيد .

مرحله دوم

ميوه را پس از شستشو پوست بگيريد و بصورت نوارهاي باريك و بلند برش بزنيد . ميوه هاي برش زده را كنار قرار دهيد و درون كاسه اي جداگانه گشنيز و نعنا را مخلوط كنيد و بعد از آن الباقي مواد سالاد رژيمي را اضافه نماييد .

مرحله سوم

حالا بايد به مواد سالاد انبه ها و فلفل دلمه اي و پياز را اضافه نماييد پس از اينكه مواد را بخوبي با هم تركيب نموديد روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و براي مدت ۴۰ دقيقه درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها بخورد خوراك خوشمزه برود و طعم دار شود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.