طرز تهيه شربت آلبالو
مرحله اول
اگر ميخواهيد شربت آلبالو خوشرنگ و خوش طعمي داشته باشيد پس از شستن ميوه ها آنها را درون قابلمه ريخته و به آن آب اضافه كنيد و قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و اجازه دهيد تا به نقطه جوش برسد پس از ۵ دقيقه جوشيدن اجاق گاز را خاموش كنيد .
مرحله دوم
يكي از نكات مهم براي پخت اين است كه از هم زدن مواد در هنگام جوشيدن خودداري كنيد . اين كار باعث له شدن ميوه ها و در نتيجه كدر شدن رنگ شربت ميشود . در اين مرحله ظرف را از صافي رد كنيد تا ميوه ها و آب آن جدا شوند .
مرحله سوم
حالا آب آلبالو را درون قابلمه ريخته و به آن شكر را اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا براي مدت زمان ۲۵ الي ۳۰ دقيقه بجوشد پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد كف هاي روي آن را بگيريد تا شربت خانگي شما پس از پخت شفاف و خوشرنگ شود .
مرحله چهارم
پس از اينكه به غلظت دلخواه رسيد از روي حرارت برداشته و بعد از خنك شد درون شيشه هاي مورد نظر بريزيد . حالا آلبالوهايي را كه از صافي رد كرده بوديد را بايد خشك كنيد براي اين كار روي سيني را با سلفون پوشانده و پس از آن نمك اضافه كنيد ، ميوه ها را روي سيني ريخته و درون آفتاب قرار دهيد تا خشك شوند .
- شنبه ۲۲ خرداد ۰۰ | ۲۲:۵۳ ۷ بازديد
- ۰ نظر