طرز تهيه كيك بدون بيكينگ پودر
مرحله اول
اگر دوست داريد در خانه كيك بدون بيكينگ پودر تهيه كنيد ابتدا تخم مرغ ها را شكسته و زرده را از سفيده جدا كنيد ، حالا زرده ها را درون كاسه ريخته و با نمك مخلوط كنيد ، سفيده ها را هم جداگانه با همزن براي مدت زمان ۴۵ ثانيه هم بزنيد .
مرحله دوم
حالا در اين مرحله سركه را به سفيده هاي تخم مرغ اضافه كنيد اين كار باعث ميشود در پايان بافت كيك اسفنجي شود . دوباره سفيده را مخلوط كنيد و شكر را هم به تدريج و آهسته به آنها اضافه نماييد و تا زماني كه سفيده فرم بگيرد به هم زدن ادامه دهيد .
مرحله سوم
حالا زرده و سفيده را با هم مخلوط كنيد ، آرد را الك كرده و به آرامي به سفيده تخممرغ اضافه كنيد ، مواد را لبيك به صورت دوراني هم بزنيد ، شير و روغني را كه با دماي محيط همدما هستند را درون كاسه اي جداگانه مخلوط كرده سپس به آنها وانيل و پودر كاكائو را اضافه كنيد .
مرحله چهارم
اين مواد را به مايع كيك اضافه كنيد و با ليسك به خوبي مواد را مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند . حالا كف قالب مورد نظر خود را با كاغذ روغني پر كنيد و پس از آن چرب نماييد . فر را از قبل پيش گرم كنيد و قالب را براي مدت زمان ۳۵ دقيقه با دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد درون فر قرار دهيد .
مرحله پنجم
اگر ميخواهيد اين كيك بدون فر تهيه كنيد درون قابلمه آب ريخته و اندازه دو بند انگشت كف قابلمه چهار ، پايه فلزي قرار دهيد قالب را روي آن قرار داده و با فويل آلومينيومي روي قالب را ببنديد اجازه دهيد تا براي مدت زمان ۴۵ دقيقه با حرارت ملايم كيك بپزد .
مرحله ششم
روش تهيه نمودن آرد مخصوص پخت كيك خانگي ، از يك پيمانه آرد ۲ قاشق غذاخوري جدا كنيد و به جاي آن ۲ قاشق غذاخوري نشاسته ذرت اضافه نماييد ، آرد را به خوبي مخلوط كرده و پس از آن براي ۳ مرحله الك كنيد تا كاملا يكدست و آماده شود .
- سه شنبه ۰۱ تیر ۰۰ | ۰۰:۲۱ ۶ بازديد
- ۰ نظر