طرز تهيه كيك بدون بيكينگ پودر

طرز تهيه كيك بدون بيكينگ پودر

مرحله اول

اگر دوست داريد در خانه كيك بدون بيكينگ پودر تهيه كنيد ابتدا تخم مرغ ها را شكسته و زرده را از سفيده جدا كنيد ، حالا زرده ها را درون كاسه ريخته و با نمك مخلوط كنيد ، سفيده ها را هم جداگانه با همزن براي مدت زمان ۴۵ ثانيه هم بزنيد .

مرحله دوم

حالا در اين مرحله سركه را به سفيده هاي تخم مرغ اضافه كنيد اين كار باعث مي‌شود در پايان بافت كيك اسفنجي شود . دوباره سفيده را مخلوط كنيد و شكر را هم به تدريج و آهسته به آنها اضافه نماييد و تا زماني كه سفيده فرم بگيرد به هم زدن ادامه دهيد .

مرحله سوم

حالا زرده و سفيده را با هم مخلوط كنيد ، آرد را الك كرده و به آرامي به سفيده تخم‌مرغ اضافه كنيد ، مواد را لبيك به صورت دوراني هم بزنيد ، شير و روغني را كه با دماي محيط همدما هستند را درون كاسه اي جداگانه مخلوط كرده سپس به آنها وانيل و پودر كاكائو را اضافه كنيد .

مرحله چهارم

اين مواد را به مايع كيك اضافه كنيد و با ليسك به خوبي مواد را مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند . حالا كف قالب مورد نظر خود را با كاغذ روغني پر كنيد و پس از آن چرب نماييد . فر را از قبل پيش گرم كنيد و قالب را براي مدت زمان ۳۵ دقيقه با دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد درون فر قرار دهيد .

مرحله پنجم

اگر مي‌خواهيد اين كيك بدون فر تهيه كنيد درون قابلمه آب ريخته و اندازه دو بند انگشت كف قابلمه چهار ، پايه فلزي قرار دهيد قالب را روي آن قرار داده و با فويل آلومينيومي روي قالب را ببنديد اجازه دهيد تا براي مدت زمان ۴۵ دقيقه با حرارت ملايم كيك بپزد .

مرحله ششم

روش تهيه نمودن آرد مخصوص پخت كيك خانگي ، از يك پيمانه آرد ۲ قاشق غذاخوري جدا كنيد و به جاي آن ۲ قاشق غذاخوري نشاسته ذرت اضافه نماييد ، آرد را به خوبي مخلوط كرده و پس از آن براي ۳ مرحله الك كنيد تا كاملا يكدست و آماده شود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.