طرز پخت مارچوبه با ماهي
مرحله اول
براي آشنايي با طرز پخت مارچوبه با ماهي بايد به اين نكته توجه كنيد كه مارچوبه سبز را اگر ميخواهيد بپزيد نيازي نيست كه پوست آن را جدا نماييد و فقط شستن اين گياه كافي ميباشد . درون ماهيتابه روغن ريخته و بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد ، پس از اينكه روغن داغ شد مارچوبه ها را درون تابه ريخته و سرخ كنيد در حدي كه اين گياه تغيير رنگ ندهد ، همراه با كمي نمك و فلفل و ليمو ترش تازه مصرف كنيد .
مرحله دوم
براي پخت مارچوبه سفيد ، پس از گرفتن پوست نوك گياه را تميز كنيد ، قابلمه را آب كنيد و بر روي اجاق گاز قرار دهيد تا آب شروع به جوشيدن كند ، حالا مارچوبه هاي سفيد را اضافه كنيد ، كمي كه جوشيد نمك را با فلفل و آبليمو و مقداري كره اضافه نماييد براي ۱۰ دقيقه اجازه دهيد تا بجوشد .
مرحله سوم
پس از اينكه پياز را بصورت خلالي خرد كريد همراه با كمي روغن درون ماهيتابه ريخته و سرخ كنيد ، سپس كمي زردچوبه و بعد از آن قارچ را اضافه نماييد ، بعد از كمي تفت دادن نمك و فلفل و گوجه فرنگي ها را اضافه نماييد ، براي پخت ماهي به فيله ها هم فقط بايد نمك و فلفل بزنيد و بدون استفاده از آرد درون ماهيتابه تفلون ريخته و سرخ كنيد .
- جمعه ۰۴ تیر ۰۰ | ۲۳:۴۸ ۴ بازديد
- ۰ نظر