طرز تهيه كيك خرمالو
مرحله اول
براي تهيه كيك خرمالو ابتدا بايد مواد را از يخچال خارج كرده و براي مدت زمان ۳۰ دقيقه بيرون و در محيط قرار بگيرند تا هم دما شوند سپس فر را روشن كرده تا از قبل پيش گرم شود حالا تخم مرغ و شكر را با هم مخلوط كرده و تا زماني كه آنها حجيم شوند با دور كند هم ميزنيم در مرحله بعد دارچين و پوره خرمالو را به آنها اضافه ميكنيم و براي يك دقيقه ديگر با هم مخلوط ميكنيم .
مرحله دوم
در اينجا لازم مي دانم به شما تهيه پوره خرمالو را توضيح دهم پس از اينكه پوست خرمالو را گرفتي آنها را درون مخلوط كن ريخته و با هم به خوبي مي كنيد توجه داشته باشيد حتماً از خرمالوهاي رسيده و شيرين براي تهيه كيك خانگي خوشمزه استفاده نماييد .
مرحله سوم
حالا به مواد مايه كيك روغن و آب را اضافه كنيد و دوباره براي مدت زمان يك دقيقه هم بزنيد پس از انجام اين مراحل نوبت به اضافه كردن آرد و بيكينگ پودر ميرسد ، آرد را در ۳ مرحله الك كنيد و پس از آن همراه با جوش شيرين و نمك در سه نوبت به مواد اضافه كنيد . يك قاشق از آرد را نگه داريد و آن را با گردو هاي خرد شده مخلوط كرده و به مايه كيك اضافه كنيد .
مرحله چهارم
اكنون آماده براي ريختن درون قالب شده قالب را براي مدت زمان ۴۵ دقيقه و با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد درون فر قرار دهيد تا آماده شود براي تزيين هم از سس خرمالو استفاده كنيد ،پوره خرمالو را با يك قاشق غذاخوري عسل مخلوط كرده و براي تزيين كيك استفاده كنيد .
- جمعه ۰۴ تیر ۰۰ | ۲۳:۴۸ ۹ بازديد
- ۰ نظر