علت شكرك زدن مربا

علت شكرك زدن مربا

نكات تهيه مربا

شكرك زدن علتش پايين بودن كيفيت مرباي شما نيست شما با اضافه كردن مقداري آب جوش و يا آبليمو به محصول خود و جوشاندن دوباره آن مي‌توانيد اين مشكل را كاملاً از بين ببريد و مرباي خود را دوباره از نو آماده براي مصرف نماييد  . اگر مي‌خواهيد مرباي يك ميوه شيرين را تهيه كنيد براي پخت آن حتماً از آبليمو و يا جوهر ليمو استفاده كنيد به خاطر حالت اسيدي بودن آن چون آبليمو آستانه تولد قند ميوه را بالا برده و همين امر باعث جلوگيري از شكرك زدن محصول شما مي شود .

طرز تهيه مربا

براي تهيه مربا با ميوه ترش چون خود اين ميوه اسيد مورد نياز را دارد از مقدار كمتري آب ليمو براي تهيه آن استفاده كنيد همين مقدار كم از شكرك زدن آن جلوگيري خواهد كرد . زماني كه مقدار شكر و شيريني ميوه بالا باشد و همين امر باعث شكرك زدن مربا مي شود . يكي ديگر از نكات مهم براي پخت مربا اين است كه نبايد آن را با دماي بالا بجوشانيد و همين امر يكي ديگر از علتهاي شكرك زدن مي باشد .

كپك زدن مربا

اگر بعد از پخت مربا شل باشد و كاملاً غليظ نشده باشد بعد از اينكه آنرا درون شيشه بريزيد كپك خواهد زد يكي ديگر از علت‌ها اين است كه مربا را درون ظرف خيس بريزيد . يكي از فوت و فن هاي مرباي هويج اين است كه چند دانه تخم به را درون توري بريزيد و آن را بعد از پخت به مربا اضافه كنيد همين امر باعث لعاب دار شدن و جلوگيري از كپك زدن مربا ميشود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.