طرز تهيه سس انبه

طرز تهيه سس انبه

مرحله اول

براي تهيه سس انبه تازه بندري مخصوص فلافل و انواع ساندويچ هاي گرم خوشمزه پس از اينكه پوست انبه كال را گرفتيد آنها را خرد كنيد و درون آبكش بريزيد و يك كاسه هم در زير آبكش قرار دهيد تا آب انبه در آن جمع شود بر روي انبه ها مقداري نمك و زردچوبه بپاشيد . در مرحله بعد درون قابلمه روغن بريزيد و پس از اينكه روغن داغ شد انبه را همراه با سير پوست گرفته شده اضافه كنيد كمي كه مواد را طرف دادي ادويه ها را به آن اضافه كنيد و براي مدت زمان ۵ دقيقه همه را با هم تفت دهيد

مرحله دوم

در مرحله بعد يك استكان شكر را همراه با آب انبه و سركه اضافه كنيد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا كاملاً پخته و نرم شود در مرحله آخر زعفران ساييده شده را به آن اضافه كنيد و بلافاصله اجاق گاز را خاموش كنيد زماني كه از داغي افتاد آن را درون مخلوط كن ريخته و به صورت پوره آماده نماييد . اضافه كردن شكر باعث رفع مزه تند سركه مي‌شود . اين سس هم مانند سالاد انبه بسيار خوشمزه ميباشد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.