طرز تهيه سس انبه
مرحله اول
براي تهيه سس انبه تازه بندري مخصوص فلافل و انواع ساندويچ هاي گرم خوشمزه پس از اينكه پوست انبه كال را گرفتيد آنها را خرد كنيد و درون آبكش بريزيد و يك كاسه هم در زير آبكش قرار دهيد تا آب انبه در آن جمع شود بر روي انبه ها مقداري نمك و زردچوبه بپاشيد . در مرحله بعد درون قابلمه روغن بريزيد و پس از اينكه روغن داغ شد انبه را همراه با سير پوست گرفته شده اضافه كنيد كمي كه مواد را طرف دادي ادويه ها را به آن اضافه كنيد و براي مدت زمان ۵ دقيقه همه را با هم تفت دهيد
مرحله دوم
در مرحله بعد يك استكان شكر را همراه با آب انبه و سركه اضافه كنيد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا كاملاً پخته و نرم شود در مرحله آخر زعفران ساييده شده را به آن اضافه كنيد و بلافاصله اجاق گاز را خاموش كنيد زماني كه از داغي افتاد آن را درون مخلوط كن ريخته و به صورت پوره آماده نماييد . اضافه كردن شكر باعث رفع مزه تند سركه ميشود . اين سس هم مانند سالاد انبه بسيار خوشمزه ميباشد
- یکشنبه ۰۶ تیر ۰۰ | ۲۱:۴۳ ۴ بازديد
- ۰ نظر