طرز تهيه مرغ بريان نمكي
مرحله اول
براي پخت مرغ بريان نمكي در ابتداي كار كف قابلمه مورد نظر را با ورق هاي آلومينيومي بپوشانيد بعد از آن ۲ بسته نمك را در كف قابلمه خالي كنيد و آن را كنار قرار دهيد ، حالا براي مرينيت مرغ درون يك كاسه نمك رو با فلفل و زردچوبه و زعفران و كرده مخلوط كنيد سپس با آنها روغن زيتون را اضافه كنيد تا كاملاً غليظ شود .
مرحله دوم
حالا مرغ را درون اين محلول بغلتانيد تا كاملاً به آن آغشته شود داخل شكم مرغ نمكي را هم با مواد مزه دار نماييد ، حالا با گوجه و كرفس و پياز و دو حبه سير خرد شده داخل شكم مرغ را پر كنيد ، در پايان زعفران دم كرده را آماده كرده و مرغ را به آن آغشته كنيد ، مرغ را از كمر درون قابلمه و بر روي نمكها قرار دهيد و با سيب زميني ها آن را دور چين كنيد .
مرحله سوم
بر روي قابلمه دمكني قرار دهي و روي آن را محكم ببنديد براي ۱۵ دقيقه بر روي حرارت زياد قرار دهيد و پس از آن حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا براي ۷۵ دقيقه با حرارت ملايم بپزد و مرغ برياني شود ، در طول اين مدت نبايد در قابلمه باز شود .
- یکشنبه ۰۶ تیر ۰۰ | ۲۱:۴۷ ۵ بازديد
- ۰ نظر