طرز تهيه كمپوت انجير سياه
مرحله اول
اگر ميخواهيد در طول سال از ميوه هاي تابستاني استفاده نماييد به شما تهيه كمپوت انجير سياه را پيشنهاد ميكنيم براي تهيه آن ابتدا ميوه ها را بخوبي شسته و پس از آن كاملاً خشك كنيد . در ضمن شيشه هايي را كه قرار است كمپوت خوشمزه را در آن نگهداري كنيد كاملا تميز و خشك باشند . حالا آب را با شكر مخلوط كنيد و بر روي اجاق گاز قرار دهيد ، پس از آب شدن كامل شكر ، اجازه دهيد چند جوش آب بزند و بعد از آن اجاق را خاموش كنيد .
مرحله دوم
اجازه دهيد تا آب در همان شرايط ولرم شود ، حالا انجيرهاي خشك را درون شيشه بريزيد و پس از آن شربتي را كه آماده كردهايد اضافه كنيد تا جايي كه لب به لب شيشه شود حالا درب شيشه ها را محكم به صورتي كه هوا نكشد ببنديد ، بعد از انجام اين مراحل شيشه ها را درون يك قابلمه بزرگ چيده و روي آن آب بريزيد تا شيشه ها كاملا زير آب قرار بگيرند .
مرحله سوم
قابلمه را روي اجاق گاز قرار دهيد و هنگامي كه آب شروع به جوشيدن كرد زمان بگيريد بعد از گذشت ۱۵ دقيقه اجاق گاز را خاموش كنيد هنگامي كه آب سرد شد شيشه ها را از درون قابلمه خارج كرده و آن ها را به صورت وارونه براي ۱۲ ساعت قرار دهيد . اگر شيشه هاي شما هوا نداد مي توانيد براي چندماه كمپوت خانگي را در كابينت نگهداري كنيد، اما اگر از شيشه ها هوا رد ميشد بايد آنها را درون يخچال گذاشته و خيلي زود مصرف كنيد ، سعي كنيد از شيشه هايي استفاده كنيد كه درب آنها فلزي مي باشد .
- دوشنبه ۰۷ تیر ۰۰ | ۲۰:۵۰ ۵ بازديد
- ۰ نظر