طرز تهيه سمبوسه مرغ
مرحله اول
براي تهيه سمبوسه مرغ ابتداي كار مرغ را درون قابلمه ريخته و به آن آب را اضافه كنيد بر روي اجاق گاز قرار داده تا بصورت آبپز آماده شود ، پس از اينكه سينه مرغ پخته شد آن را به صورت ريش ريش از هم جدا كنيد ، يك ماهيتابه بر روي اجاق گاز قرار دهيد و پس از اينكه روغن داغ شد پياز را درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد ، پياز ها كه سبك و شيشه اي شدن نمك را همراه با فلفل سياه و زردچوبه به آن اضافه كنيد .
مرحله دوم
در مرحله بعد هويج را همراه با رب به مواد درون ماهي تابه اضافه كنيد و با هم تفت دهيد تا كاملاً هويج ها سرخ شوند و بوي خامي رب گرفته شود حالا نوبت به اضافه كردن ذرت و نخود فرنگي به مواد سمبوسه خوشمزه مي رسد و در مرحله آخر مرغ را اضافه كنيد و همه مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد حرارت را كم كنيد تا كاملاً جا افتاده شوند .
مرحله سوم
اكنون مواد مياني سمبوسه خانگي شما آماده شده نان ها را به صورت طولي برش بزنيد و از مواد بر روي نان ها گذاشته و آنها را بپيچانيد ، درون روغن داغ ريخته و همراه با سس انبه بندري نوش جان كنيد .
- دوشنبه ۰۷ تیر ۰۰ | ۲۰:۵۲ ۶ بازديد
- ۰ نظر