طرز تهيه و پخت نان درون فر

طرز تهيه و پخت نان درون فر

مرحله اول

در اين پست براي شما روش پخت نان در فر براي صبحانه را شرح مي دهيم ابتدا درون يك كاسه كوچك شكر را همراه با خمير مايه و آب ولرم مخلوط نماييد پس از اينكه مواد يكدست شدن آن را براي ۱۵ دقيقه كنار قرار دهيد تا پف كرده و آماده براي مصرف شود، بعد از گذشت اين زمان نمك را همراه با روغن و آرد آرام‌آرام اضافه كنيد تا خمير يكدست براي تهيه نان در منزل آماده شود .

مرحله دوم

خمير مورد نظر را حسابي با دست ورز دهيد تا جايي كه خمير به دستان شما نچسبد روي خمير را با سلفون بپوشانيد و براي مدت زمان يك ساعت به آن استراحت داده تا به اصطلاح ور بياد ، حالا قالب خود را آماده كنيد و خمير را درون قالب بريزيد فر را از قبل پيش گرم كنيد و قالب را براي مدت زمان ۶۰ دقيقه و با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد درون فر بگذاريد ، در ۵ دقيقه پاياني پخت نان خانگي گريل را روشن كنيد تا روي نان هم طلايي رنگ شود ، هنگامي كه خمير را درون قالب قرار داديد مقدار كمي آرد روي آن الك كنيد و با چاقو چند برش روي خمير ايجاد نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.