طرز تهيه نودل با مرغ
مرحله اول
براي پخت نودل خوشمزه و مجلسي آب را درون قابلمه ريخته و پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد نودل ها را اضافه نماييد تا بپزند ، پس از پخت آنها را درون آبكش ريخته تا آب اضافي آن ها گرفته شود . درون كاسه اي كوچك سس سويا را همراه با روغن كنجد و كره بادام زميني مخلوط كنيد هنگامي كه يكدست شدند سس سير و عسل را هم اضافه كرده و پس از مخلوط كردن سس را كنار بگذاريد .
مرحله دوم
مرغ را هم به سليقه خود مزه دار كنيد و درون ماهيتابه تكه هاي مرغ را ريخته و با كمي نمك و فلفل سرخ كنيد ، پس از اينكه طلايي رنگ شدند كمي آب اضافه كنيد تا مرغ با حرارت ملايم بپزد ، زماني كه آب مرغ كشيده شد پياز خرد شده را همراه با فلفل دلمه اي اضافه كنيد و با مرغ تفت دهيد ، اكنون مرغ را با نودل و سسي كه آماده كرده بوديد مخلوط كنيد ، ظرف غذاي نودل خوشمزه خود را با بادام زميني و گشنيز و ليمو ترش تزيين كنيد .
- شنبه ۱۲ تیر ۰۰ | ۲۲:۴۵ ۸ بازديد
- ۰ نظر