طرز تهيه قارچ سوخاري رستوراني
مرحله اول
براي تهيه قارچ سوخاري رستوراني ابتدا بايد كاسه را آماده كنيد و درون كاسه تخم مرغ را شكسته و سپس به آن نمك و فلفل و پودر سير را اضافه كنيد و با قاشق مواد را مخلوط كنيد سپس به آنها ماءالشعير را اضافه كنيد ، مواد را هم زده تا كاملاً يكدست شوند ، پس از مخلوط شدن مواد ، آرد را آرام آرام اضافه كنيد تا مايع ميرينيت قارچ غليظ شود .
مرحله دوم
قارچها را پس از اينكه به خوبي شستيد آن ها را خشك كرده و درون مواد بخوابانيد براي مدت زمان ۵ دقيقه و تمام قسمتهاي قارچ را به مايع آغشته كنيد پس از آن درون يك بشقاب پودر سوخاري ريخته و قارچ ها را درون اين بشقاب قرار داده و به خوبي به پودر آغشته كنيد ماهيتابه را بر روي حرارت اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن بريزيد هنگامي كه روغن شروع به جوشيدن كرد و به خوبي داغ شد حرارت را كم كنيد و قارچ ها را درون ماهيتابه ريخته و سرخ نماييد تا خوراك سوخاري شما آماده شود .
- جمعه ۱۸ تیر ۰۰ | ۲۲:۱۴ ۵ بازديد
- ۰ نظر