پخت و خواص مصرف ماهي
ماهي حاوي پروتئين با كيفيت بالا، يد، ويتامين هاي مختلف، مواد معدني، چربي و كلسترول كم است. ماهي و آبزيان بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا-3 هستند و اثرات بسيار مهمي در سلامت انسان به عهده دارد و از بسياري از بيماريها پيشگيري مي كند. ماهي حاوي پروتئين با كيفيت بالا، يد، ويتامين هاي مختلف، مواد معدني، چربي و كلسترول كم است. ماهي و آبزيان بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا-3 هستند و اثرات بسيار مهمي در سلامت انسان به عهده دارد و از بسياري از بيماريها پيشگيري مي كند
- شنبه ۱۹ تیر ۰۰ | ۱۹:۴۸ ۷ بازديد
- ۰ نظر
كوكو سيب زميني با پنير پارمسان
طرز تهيه ته چين مرغ روي گاز
طرز تهيه خلال پرتقال