پخت و خواص مصرف ماهي

پخت و خواص مصرف ماهي


ماهي حاوي پروتئين با كيفيت بالا، يد، ويتامين هاي مختلف، مواد معدني، چربي و كلسترول كم است. ماهي و آبزيان بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا-3 هستند و اثرات بسيار مهمي در سلامت انسان به عهده دارد و از بسياري از بيماريها پيشگيري مي كند. ماهي حاوي پروتئين با كيفيت بالا، يد، ويتامين هاي مختلف، مواد معدني، چربي و كلسترول كم است. ماهي و آبزيان بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا-3 هستند و اثرات بسيار مهمي در سلامت انسان به عهده دارد و از بسياري از بيماريها پيشگيري مي كند

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.