طرز تهيه جغور بغور

طرز تهيه جغور بغور

براي شروع پياز را خيلي نازك و بصورت خلالي خرد نموده و درون تابه ريخته و تفت دهيد كمي كه سبك و شيشه اي شد جگر را همراه با دل و قلوه اضافه نماييد و مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد در همان حال كه در حال تفت دادن خوراك هستيد يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي درون تابه ريخته سپس نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد و براي چند لحظه با هم تفت دهيد ، در پايان نصف ليوان آب درون تابه ريخته و اجازه دهيد تا غذا بخوبي پخته و جا افتاده شود ، از مقداري آب ليمو بعنوان چاشني استفاده كنيد ، ميتوانيد سيب زميني و هويج را جداگانه سرخ كنيد و در كنار خوراك جگر سرو نماييد .

طرز تهيه جغور بغور با گوشت

براي تهيه اين غذاي ساده با گوشت در ابتدا پياز را خلالي خرد كرده و درون تابه تفت دهيد مقداري از پياز داغ را جدا نموده سپس گوشت و دل را اضافه كرده و همراه با پياز تفت دهيد مقداري زردچوبه هم به مواد اضافه نماييد و صبر كنيد تا گوشت بپزد . در اين فاصله جگر و قلوه را با الباقي پياز داغ بصورت جداگانه سرخ كنيد ،زماني كه گوشت پخته شد جگر و قلوه را اضافه كنيد و از مقداري آب ليموي تازه براي طعم دهنده به خوراك استفاده كنيد ، اكنون غذاي شما آماده براي سرو شده است .

طرز تهيه جغور بغور با جگر سفيد

براي تهيه اين خوراك خوشمزه با جگر سفيد ، جگر را پس از اينكه خرد نموديد براي يك مرتبه آنرا بجوشانيد ، در اين فاصله زماني دو عدد پياز را خرد كرده و تفت دهيد سپس جگر را از درون آب جوش در آورده و همراه با پياز فراوان به حالت نيمه سرخ تفت دهيد ، حالا مقداري گوشت و دل را به خوراك اضافه كنيد سپس نمك و فلفل سياه و زردچوبه را ريخته و با هم مخلوط كرده و تفت دهيد . آب را اضافه نموده و صبر كنيد تا غذا بپزد .

حالا درون تابه اي جداگانه مقداري پياز را با جگر سياه گوسفندي و قلوه سرخ كنيد مراقب باشيد زياد تفت ندهيد چون باعث سفت شدن جگر خواهد شد يك قاشق غذاخوري رب گوجه هم به مواد اضافه كنيد ، جگر و قلوه را سپس به مواد ديگر اضافه نموده و كمي كه با هم جوشيد اجاق گاز را خاموش كرده و خوراك را سرو نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.