طرز تهيه لواشك آلبالو
مرحله اول
براي تهيه لواشك آلبالو خوشمزه و خوشرنگ ابتدا ميوه ها را شسته و درون آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن كاملاً گرفته شود سپس چوب هاي چسبيده به آن را جدا كنيد آلبالوها را درون قابلمه براي نصف روز قرار دهيد تا آب بيندازد سپس بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا پخته شوند براي پخت آن ها نيازي به اضافه كردن آب نيست .
مرحله دوم
حالا ميوه هاي پخته شده را درون آبكش بريزيد و با كف دست فشار دهيد تا پوست و هسته آن جدا شود و گوشت آلبالو ها به صورت پوره درآيد حالا آن را بر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند . براي جلوگيري از ته گرفتن آن در چندين نوبت هم بزنيد .
مرحله سوم
وقتي كه غليظ شد اجاق گاز را خاموش كنيد و صبر كنيد تا خنك شود ، سيني خود را در اين فاصله آماده كنيد ، كف سيني را با نايلون پوشانده و روي آن را چرب كنيد پوره آلبالو را روي سيني ريخته و در زير نور خورشيد قرار دهيد تا آماده براي مصرف شود ،ميتوانيد سيني را زير باد مستقيم پنكه هم قرار دهيد .
- دوشنبه ۲۱ تیر ۰۰ | ۲۱:۵۴ ۵ بازديد
- ۰ نظر