طرز تهيه كيك انبه
مرحله اول
براي تهيه كيك انبه خوشمزه خانگي پس از اينكه پوست ميوه را جدا كرديد آن را به صورت مكعبي خرد كنيد و كنار قرار دهيد ، سپس درون ظرفي جداگانه تخممرغها را شكسته و با وانيل مخلوط كنيد و براي مدت زمان يك دقيقه آنها را با همزن برقي مخلوط كنيد سپس شكر را اضافه نماييد .
مرحله دوم
دوباره مواد را با همزن بزنيد تا رنگ آن روشن شود و حالت كشدار به خودش بگيرد . در مرحله بعد كره ذوب شده كه خنك ميباشد را همراه با شير اضافه كنيد و دوباره با هم مخلوط نماييد . حالا زمان آن رسيده كه آرد را با بيكينگ پودر و جوش شيرين مخلوط كنيد و براي دو مرحله آن ها را الك نماييد .
مرحله سوم
حالا آرد الك شده را به مايه كيك اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مايه با همزن مخلوط كنيد . قالب ميان تهي در ابعاد ۲۵ سانتيمتر را آماده كنيد ، كف قالب را حالا چرب كنيد سپس آنرا آرد پاشي كنيد يك سوم از مايه كيك را درون قالب ريخته سپس اندازهاي كه مكعبي خرد كرده بوديد را اضافه نماييد روي آن را دوباره با مايه كيك خانگي پر كنيد
مرحله چهارم
فر را از قبل با دماي ۱۸۰ درجه حرارت پيش گرم كنيد و قالب را براي مدت زمان ۴۰ دقيقه با همان درجه حرارت درون فر قرار دهيد ، براي تست كردن پخته شدن كيك خلال چوبي درون كيك فرو كنيد ، در اين فاصله زماني كه كيك پخته مي شود سس مخصوص آن را آماده كنيد براي اين كار يك ليوان آب انبه را با يك يك قاشق غذاخوري نشاسته ذرت مخلوط كنيد و آن را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا غليظ شود پس از انجام اين كار سس شما آماده شده هنگامي كه خنك شد آن را روي كيك ساده بريزيد و نوش جان نماييد .
- چهارشنبه ۲۳ تیر ۰۰ | ۲۰:۳۴ ۶ بازديد
- ۰ نظر