طرز تهيه و پخت مجلسي ماهي

طرز تهيه و پخت مجلسي ماهي

مرحله اول

پخت مجلسي ماهي قزل آلا مناسب براي شب عيد براي ميرينيت ماهي ابتدا پياز را به صورت خلالي خرد كنيد و ماهي ها را پس از اينكه تميز كرديد و داخل شكم آنها را خالي نموديد با پيازهاي خلالي شكم ماهي را پر كنيد سپس آبليمو و نمك را اضافه نماييد و روي آن را با سلفون بپوشانيد و براي سه يا چهار ساعت درون يخچال قرار دهيد تا حسابي مزه دار شود

مرحله دوم

در مرحله بعد پيازها را از پوست ماهي جدا نماييد و پس از انجام اين كار آرد را همراه با نمك و فلفل و زردچوبه را درون يك كاسه مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند سپس آرد را بر روي ماهي و همچنين شكم آن بپاشيد با دست تمام قسمت هاي ماهي را به آرد آغشته كنيد .

مرحله سوم

در اين مرحله نوبت به سرخ كردن ماهي مي رسد براي اين كار درون يك ماهيتابه ۱ عدد پياز را خرد كرده و همراه با دو حبه سير كمي تفت دهيد سپس سبزي هاي خرد شده را اضافه كنيد و در پايان به اين مواد را به انار را اضافه كرده و پس از مخلوط كردن اجاق گاز را خاموش نماييد حالا با اين سسي كه تهيه كرده‌ايد داخل شكم ماهي را پر نماييد

مرحله چهارم

درون ماهيتابه يك عدد پياز و دو حبه سير را خرد كرده و ماهي ها را بر روي اين مواد قرار دهيد ، كمي هم روغن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم ماهي كاملاً مغز پخت و برشته شود اكنون خوراك ماهي شما آماده براي سرو مي باشد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.