طرز تهيه خوراك با فيله مرغ در فر
مرحله اول
براي تهيه غذاي خوشمزه با فيله مرغ در فر ابتدا بايد كار مرينيت گوشت مرغ را انجام دهيد براي اين كار درون يك كاسه آبليمو ريخته سپس به آن روغن زيتون و نمك را اضافه كنيد مواد و با قاشق مخلوط كنيد و پس از آن نمك را همراه با فلفل و پودر سير و شويد و آويشن به آبليمو اضافه كرده و فيله هاي مرغ را درون آن بخوابانيد .
مرحله دوم
در مرحله بعد و پس از گذشت ۲ الي ۳ دقيقه پياز خرد شده را همراه با هويج و فلفل دلمه اي و قارچ و گوجه فرنگي به ساير مواد اضافه نماييد روي ظرف را با يك سلفون بهخوبي بپوشانيد و آن را براي مدت زمان يك ساعت درون يخچال قرار دهيد تا ادويه ها حسابي بخورد خوراك مرغ برود و مزه دار شود .
مرحله سوم
حالا نوبت به طبخ مرغ در فر رسيده است براي اين كار درجه حرارت فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم كرده و آن را از قبل پيش گرم كنيد سپس فيله هاي مرغ را آماده كنيد و همراه با سبزيجات درون فر و براي مدت زمان ۴۰ دقيقه قرار دهيد تا آماده براي سرو شود .
- جمعه ۰۱ مرداد ۰۰ | ۲۲:۵۶ ۵ بازديد
- ۰ نظر