طرز تهيه كره بادام زميني

طرز تهيه كره بادام زميني

مرحله اول

براي يادگيري تهيه كره بادام زميني خانگي خوشمزه و خوشرنگ ابتدا بايد پوست بادام ها را بگيريد سپس آنها را درون ماهي تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت دهيد تا زمانيكه داغ شود و بوي آنها بلند شود ، پس از انجام اين مرحله بادام ها را درون مخلوط كن ريخته و به صورت پوره درآوريد ، توجه داشته باشيد مخلوط كن را به اندازه يك بند انگشت پر كنيد .

مرحله دوم

اگر شما از بادام زميني هاي ايراني استفاده ميكنيد به علت چرب بودن آن نيازي به اضافه كردن روغن نداريد ، اگر از محصولات خارجي استفاده ميكنيد ، در هنگام مخلوط كردن روغن اضافه كنيد ، در چند نوبت هم دستگاه را خاموش كرده و با يك قاشق كره را از ديواره هاي پارچ مخلوط كن جدا نماييد .

مرحله سوم

براي بهتر شدن طعم كره ميتوانيد يك پينچ نمك و چند قاشق پودر قند به كره اضافه كنيد . اكنون كره خانگي شما آماده شده و ميتوانيد براي صبحانه از آن استفاده كنيد . كره بادام زميني حاوي مواد مغذي بسيار زيادي ميباشد كه باعث افزايش سلامت قلب و بهبود سطح قند خون مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.