طرز تهيه كره بادام زميني
مرحله اول
براي يادگيري تهيه كره بادام زميني خانگي خوشمزه و خوشرنگ ابتدا بايد پوست بادام ها را بگيريد سپس آنها را درون ماهي تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت دهيد تا زمانيكه داغ شود و بوي آنها بلند شود ، پس از انجام اين مرحله بادام ها را درون مخلوط كن ريخته و به صورت پوره درآوريد ، توجه داشته باشيد مخلوط كن را به اندازه يك بند انگشت پر كنيد .
مرحله دوم
اگر شما از بادام زميني هاي ايراني استفاده ميكنيد به علت چرب بودن آن نيازي به اضافه كردن روغن نداريد ، اگر از محصولات خارجي استفاده ميكنيد ، در هنگام مخلوط كردن روغن اضافه كنيد ، در چند نوبت هم دستگاه را خاموش كرده و با يك قاشق كره را از ديواره هاي پارچ مخلوط كن جدا نماييد .
مرحله سوم
براي بهتر شدن طعم كره ميتوانيد يك پينچ نمك و چند قاشق پودر قند به كره اضافه كنيد . اكنون كره خانگي شما آماده شده و ميتوانيد براي صبحانه از آن استفاده كنيد . كره بادام زميني حاوي مواد مغذي بسيار زيادي ميباشد كه باعث افزايش سلامت قلب و بهبود سطح قند خون مي شود.
- جمعه ۰۱ مرداد ۰۰ | ۲۳:۰۷ ۶ بازديد
- ۰ نظر