روش و تكنيك پخت برنج
دم كردن
در ادامه اين پست شما را با ترفندهاي صحيح براي پخت برنج آشنا خواهيم كرد شما براي آب كش كردن برنج و براي كته درست كردن بايد حتماً از روش دم كردن استفاده كنيد .
روش پخت آبكش
براي بالا بردن كيفيت برنج پس از پخت يكي از نكات مهم استفاده از قابلمه جا دار مي باشد اگر از قابلمه كوچك استفاده كنيد پس از پخت دانه هاي برنج به هم خواهند چسبيد و حالت شفته پيدا مي كند يكي ديگر از نكات پخت برنج اين است كه اجازه دهيد روغن كه در ته قابلمه ريخته شده به خوبي داغ شود سپس تهديگ خود را قرار دهيد .
نكات مهم در مورد پخت
زماني كه برنج را درون قابلمه ميريزيم آن را به صورت شكل قله درآورديد يعني اينكه كنارههاي قابلمه خالي باشد و برنج را بيشتر در مركز جمع كنيد اين كار شما باعث ميشود برنج زودتر داغ شود و بخار كند . زماني كه برنج را درون قابلمه خالي كرديد با دسته قاشق چند سوراخ روي سطح برنج ايجاد كنيم تا لايه هاي زيرين برنج هم به صورت خمير درنيايد .
علت سوختن ته ديگ
پس از انجام اين مراحل روي قابلمه را با دم كني بپوشانيد ، ابتدا شعله را زياد كنيد تا برنج بخار كند پس از انجام اين كار حرارت را كم كنيد تا از سوختن ته ديگ و بو كز گرفتن برنج جلوگيري نماييد براي اينكه مطمئن شويد برنج بخار كرده درب قابلمه را كمي باز كنيد و آن را مشاهده نماييد .
- شنبه ۰۲ مرداد ۰۰ | ۲۲:۰۲ ۳ بازديد
- ۰ نظر