طرز تهيه بادمجان سوخاري

طرز تهيه بادمجان سوخاري

مرحله اول

براي تهيه غذا بدون گوشت و يك بادمجان سوخاري خوشمزه ابتدا بايد پنير موزارلا را به صورت ورقه ورقه برش بزنيد و آن را در دماي محيط براي ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا خشك شود سپس بادمجان ها را به صورت مستطيلي شكل برش بزنيد و بر روي آنها نمك بپاشيد بعد از گذشت پنج دقيقه ورقه هاي پنير را بين دو برش بادمجان قرار دهيد .

مرحله دوم

تخم مرغ ها را درون يك كاسه بشكنيد و به آن نمك و فلفل را اضافه كنيد و با يك قاشق آنها را مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند . درون يك بشقاب آرد و درون بشقاب ديگر آردسوخاري بريزيد حالا خوراك بادمجان را درون آرد سپس آنها را درون كاسه تخم مرغ بگذاريد تا تمام قسمتهاي آن به مايه تخم مرغ آغشته شود سپس درون آرد سوخاري غلتانده و آماده براي سرخ كردن كنيد بعد از تفت دادن خوراك سوخاري رژيمي شما آماده براي سرو شده است

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.