طرز تهيه پلو شوشتري

طرز تهيه پلو شوشتري

مرحله اول

براي پخت پلو شوشتري ابتدا بايد لوبياها را يك ساعت قبل از آشپزي درون آب بخيسانيد سپس آنها را همراه با دو ليوان آب درون قابلمه ريخته و براي مدت زمان ۳۰ دقيقه با حرارت ملايم بپزيد مراقب باشيد زياد بر روي اجاق گاز نمانند و لوبيا ها له نشوند .

مرحله دوم

در ادامه پياز را به صورت نگيني خرد كرده و درون ماهيتابه همراه با روغن يا كره محلي تفت دهيد پس از اينكه پياز ها سبك شدند به آن زردچوبه را اضافه نماييد كمي مواد را با هم مخلوط كرده و پس از آن سينه هاي مرغ خرد شده را به پياز داغ اضافه كنيد و با هم تفت دهيد

مرحله سوم

در مرحله بعد به اين مواد دارچين را همراه با زيره و نمك و فلفل اضافه كنيد و براي ۱۵ دقيقه اجازه دهيد تا خوراك مرغ بپزد تا حالا زمان آن رسيده كه زعفران و لوبياهاي پخته شده را به مرغ اضافه نماييد و در آخر شويد را اضافه كنيد و باهم مخلوط نماييد

مرحله چهارم

حالا نوبت پخت برنج مي‌باشد ، برنج را با نمك بپزيد و پس از آبكش كردن ، كف قابلمه را چرب كنيد ته ديگ خود را قرار دهيد و بعد از آن به صورت لايه لايه برنج و مرغ را اضافه كنيد و آنها را با هم مخلوط نماييد و در پايان زعفران را اضافه كنيد و براي مدت زمان ۴۰ دقيقه با حرارت كم اجازه دهيد تا برنج دم بكشد اكنون پلو‌ مجلسي شما آماده براي سرو مي باشد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.