طرز تهيه نان تست و قارچ
پس از اينكه پياز و قارچ را تميز نموديد ، تابه اي را بر روي اجاق قرار داده و در مرحله اول پياز ها را تفت داده زماني كه پياز ها سبك شدند قارچ را اضافه نموده و همراه با پياز تفت دهيد ، ميزان تفت دادن شما بايد در حد كشيده شدن آب پياز و قارچ باشد ، در مرحله بعد سير را رنده كرده و پس از انجام اين كار سير را نيز به مواد اضافه كنيد و كمي تفت دهيد .
در مرحله بعد، خامه را درون كاسه ريخته در حدي به هم بزنيد تا بافت خامه شل و نرم شود اگر احساس كرديد خامه غليظ است مقداري شير به آن اضافه كنيد، خامه را به آرامي درون تابه ريخته و صبر كنيد تا به دماي جوش برسد ، پس از اينكه شروع به جوشيدن كرد براي ۵ دقيقه مواد را هم بزنيد تا بخوبي با هم مخلوط شوند . حالا مواد را بر روي نان تست ريخته و خوراك قارچ را سرو نماييد .
- دوشنبه ۰۷ بهمن ۹۸ | ۰۰:۱۲ ۸۷ بازديد
- ۰ نظر