دستور پخت مرغ پنيري

دستور پخت مرغ پنيري


مرحله اول

اگر مي خواهيد يك غذاي جديد را با مرغ تجربه كنيد و از غذاهاي معمول و عادي خسته شده ايد به شما مرغ پنيري را پيشنهاد مي كنيم براي تهيه اين غذا ابتدا فيله هاي مرغ را روي تخته قرار داده و با گوشت كوب پهن نماييد سپس براي مرينيت مرغ از چاشني ايتاليايي و پودر سير و نمك و فلفل استفاده كنيد پس از انجام اين كار ها پنير پارمسان را همراه با آرد بادام درون يك كاسه ريخته و با هم مخلوط كنيد .


مرحله دوم

در مرحله بعد و درون ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشكنيد و هم بزنيد حالا سينه هاي مرغ را به اين تخم مرغ آغشته كنيد و پس از آن مخلوط پنير پارمسان را اضافه نماييد حالا زمان پخت فيله مرغ مي باشد . در حركت بعدي شما ظرف مورد نظر را آماده كرده و روغن را درون ظرف بريزيد ، روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و پس از اينكه روغن بخوبي داغ شد حرارت اجاق گاز را كم كنيد . زمان آن رسيده كه تكه هاي مرغ را براي مدت زمان ۵ دقيقه درون ظرف تفت دهيد . تا دو طرف آن پخته و طلايي رنگ شود اكنون خوراك مرغ شما آماده براي سرو مي باشد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.