مرحله اول
براي تهيه كيك خيس كافي شاپي ابتدا مواد خشك را كه شامل ( پودر كاكائو و آرد و جوش شيرين و بكينگ پودر ) ميشود با هم مخلوط كرده و آنها را الك مي كنيم سپس درون ظرفي جداگانه تخم مرغ را شكسته و با شكر مخلوط مي كنيم آنها را با دور تند همزن براي ۵ دقيقه ميزنيم تا از حالت لختگي خارج شده و كرم رنگ شود .
مرحله دوم
در مرحله بعدي وانيل را همراه با روغن و شير به تخم مرغ ها اضافه ميكنيم و با دور كند همزن براي يك دقيقه هم مي زنيم تا كاملا يكدست و جا افتاده شوند در گام بعدي نوبت به اضافه كردن مواد خشك كه قبلاً گفتيم شامل چه چيزهايي مي شوند مي باشد مواد خشك را در سه مرحله به مايه كيك خيس خانگي اضافه ميكنيم مواد را حالا با همزن دستي هم ميزنيم تا مايه كاملاً يكدست شود .
مرحله سوم
اكنون زمان انتخاب يك قالب مناسب براي پخت كيك ميباشد قالبي را با قطر ۲۰ سانتيمتر انتخاب كنيد ديواره ها و كف قالب را چرب كنيد سپس پس كف قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد و بعد از انجام اين كار مايه را درون قالب بريزيد .
مرحله چهارم
حالا دستگاه سولاردام را روي دماي ۱۵۵ درجه سانتيگراد پيش گرم كنيد هنگامي كه دستگاه شروع به بوق زدن كرد قالب را روي يك سه پايه كوتاه قرار داده و براي ۶۵ دقيقه با همان درجه حرارت درون دستگاه قرار دهيد . اگر از فر گاز استفاده مي كنيد دما روي ۱۸۰ درجه تنظيم كرده و ۱۰ دقيقه قبل آن را پيش گرم كنيد و براي مدت زمان ۶۰ دقيقه قالب را درون فر قرار دهيد .
مرحله پنجم
در مرحله بعدي و پس از پخته شدن كيك ، قالب هنگامي كه از گرما افتاد كيك را از آن جدا كنيد و روي يك توري قرار دهيد تا كاملاً سرد شود مي توانيد با استفاده از ماسوره ۲D با خامه كيك را تزيين كنيد و يا اينكه همراه با گاناش آن را نوش جان نماييد .
- پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰۰ | ۲۲:۲۷ ۹ بازديد
- ۰ نظر