مرغ با سس زرشك
مرحله اول
براي تهيه مرغ با سس زرشك ابتدا تكه هاي مرغ را درون ماهيتابه ريخته و كمي روغن به آن اضافه كنيد و همراه با مقداري زردچوبه آنها را حسابي تفت دهيد ، حالا بايد پياز را در ابعاد درشت خرد كنيد و همراه با سير و فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي و رب درون مخلوط كن بريزيد ، اين مواد را با هم ميكس كنيد تا يك سس غليظ آماده شود .
مرحله دوم
در مرحله بعد سس آماده شده را به تكه هاي مرغ تفت داده شده اضافه كنيد ، حرارت را كمي زياد كرده تا خوراك شروع به جوشيدن كند ، اكنون با يك دمي درب ماهيتابه را بپوشانيد و حرارت را كم كنيد ، تا غذاي شما آماده و مغز پخت شود . بعد از اينكه مرغ آماده شد نصف ليوان زرشك با غذا اضافه كنيد و براي ۱۰ دقيقه ديگر اجازه دهيد تا با حرارت كم خوراك مرغ آبدار شده و دم بكشد .
- شنبه ۱۶ مرداد ۰۰ | ۲۲:۲۳ ۷ بازديد
- ۰ نظر