طرز تهيه كوبيده ماهي
مرحله اول
براي تهيه ماهي كوبيده پس از اين كه ماهي ها را تميز كرديد و پوست آنها را جدا نموده و استخوان هاي ماهي را كاملاً جدا كنيد ، حالا فيله هاي ماهي را بشوييد سپس آنها را درون آبكش ريخته تا آب اضافي آن گرفته شود براي مدت زمان يك ساعت ويلا ها را درون فريزر قرار دهيد ، اين كار باعث ميشود كه مايه كوبيده شل نشود .
مرحله دوم
در مرحله بعد پياز را همراه با فلفل دلمه درون ميكسر ريخته و آنها را خرد كنيد مواد خرد شده را درون آبكش بريزيد تا آب اضافي آن كشيده شود حالا پياز خرد شده را همراه با كره و ماهي درون چرخ گوشت ريخته و چرخ ميكنيم در همين حال كه مشغول چرخ كردن گوشت دستي مقداري فلفل پرك هم به آن اضافه كنيد
مرحله سوم
پس از اينكه فيله ماهي چرخ شد به آن فلفل سياه زياد همراه با نمك اضافه كنيد براي چند دقيقه گوشت را ورز دهيد و پس از اينكه مايه كوبيده خانگي شما منتشر شد آن را براي ۳۰ دقيقه درون فريزر قرار دهيد . حالا ميتوانيد گوشت ها را سيخ گرفته و آن را بر روي ذغال هاي سرخ قرار داده و كباب كنيد .
مرحله چهرم
در مرحله بعد و براي بهتر شدن طعم اين كباب كوبيده آبدار مقداري كره را آب كنيد همراه با زعفران و آبليمو مخلوط نماييد و پس از اين كه غذاي شما پخته شد از اين مايع به عنوان رومال استفاده كنيد و غذاي خود را مزه دار نماييد .
- چهارشنبه ۲۰ مرداد ۰۰ | ۲۲:۰۰ ۸ بازديد
- ۰ نظر