طرز تهيه سيب زميني تنوري
مرحله اول
براي تهيه سيب زميني تنوري به روش رستوراني ابتدا سيب زميني ها را به صورت نگيني خرد كنيد و ماهي تابه را همراه با مقدار كمي روغن روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد پس از اينكه روغن داغ شد ، آنها را درون ماهيتابه ريخته و سرخ كنيد
مرحله دوم
حالا نوبت به خرد كردن و تفت دادن قارچ ها ميرسد ، اگر قارچ ها را در مرحله اول تفت ندهيد ، هنگامي كه مواد فست فود را درون فر قرار دهيد قارچ آب مي اندازد و مزه خوبي به غذا نخواهد داد .
مرحله سوم
حالا ظرفي را كه قرار است در درون فر قرار دهيد آماده كرده و به ترتيب سيب زميني و قارچ و آويشن و پودر سير را اضافه كنيد ، سپس روي اين مواد پنير گودا ، ذرت و فلفل دلمه اي ، سس مايونز قرار دهيد .
مرحله چهارم
اكنون نوبت اضافه كردن پنير پيتزا و آويشن و سوسيس و پنير پيتزا دوباره و پودر پاپريكا و فلفل دلمه اي خرد شده ميباشد . ظرف را براي مدت زمان ۱۵ دقيقه ( تا هنگامي كه پنير كاملآ آب شود ) و با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد درون طبقه مياني فر قرار مي دهيم تا خوراك سيب زميني با پنير پيتزا كاملا پخته شود .
- دوشنبه ۲۵ مرداد ۰۰ | ۲۳:۲۵ ۷ بازديد
- ۰ نظر