طرز تهيه غذا با ران مرغ
مرحله اول
براي تهيه يك غذا با ران مرغ خوشمزه پس از اينكه ران هاي مرغ را تميز كرديد آنها را درون قابلمه ريخته و سپس به آن يك عدد پياز خرد شده را همراه با سير خرد شده اضافه كنيد پس از انجام اين كار نوبت اضافه كردن ادويه كاري مخصوص مرغ ، زردچوبه ، نمك و برگ بو مي رسد .
مرحله دوم
در پايان دو ليوان آب جوش به مواد درون قابلمه اضافه كرده و آن را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا خوراك مرغ مجلسي بپزد . پس از اين كه غذاي شما به خوبي پخته شد ران ها را خارج كرده و چ درون ماهيتابه بريزيد حالا با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند .
مرحله سوم
در مرحله بعدي آب مرغ را از صافي رد كنيد سپس به آن يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد ، مواد را درون قابلمه اي كوچك ريخته و روي حرارت اجاق گاز قرار داده و تا زماني كه به غلظت يك سس برسد آن را بجوشانيد .
مرحله چهارم
براي تزيين سيني غذا دو عدد سيب زميني را خرد كنيد و پس از سرخ كردن در كنار سيني قرار دهيد . اين خوراك خوشمزه و مجلسي را همراه با يك ته چين ساده زعفراني و سالاد شيرازي مخصوص سرو كنيد .
- دوشنبه ۲۵ مرداد ۰۰ | ۲۳:۲۷ ۱۰ بازديد
- ۰ نظر