طرز تهيه غذا با ران مرغ

طرز تهيه غذا با ران مرغ

مرحله اول

براي تهيه يك غذا با ران مرغ خوشمزه پس از اينكه ران هاي مرغ را تميز كرديد آنها را درون قابلمه ريخته و سپس به آن يك عدد پياز خرد شده را همراه با سير خرد شده اضافه كنيد پس از انجام اين كار نوبت اضافه كردن ادويه كاري مخصوص مرغ ، زردچوبه ، نمك و برگ بو مي رسد .

مرحله دوم

در پايان دو ليوان آب جوش به مواد درون قابلمه اضافه كرده و آن را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا خوراك مرغ مجلسي بپزد . پس از اين كه غذاي شما به خوبي پخته شد ران ها را خارج كرده و چ درون ماهيتابه بريزيد حالا با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند .

مرحله سوم

در مرحله بعدي آب مرغ را از صافي رد كنيد سپس به آن يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي اضافه كنيد ، مواد را درون قابلمه اي كوچك ريخته و روي حرارت اجاق گاز قرار داده و تا زماني كه به غلظت  يك سس برسد آن را بجوشانيد .

مرحله چهارم

براي تزيين سيني غذا دو عدد سيب زميني را خرد كنيد و پس از سرخ كردن در كنار سيني قرار دهيد . اين خوراك خوشمزه و مجلسي را همراه با يك ته چين ساده زعفراني و سالاد شيرازي مخصوص سرو كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.