طرز تهيه مرباي انجير
مرحله اول
براي تهيه مرباي انجير سياه بايد انجير هاي سالم و تازه را انتخاب كنيد سعي كنيد از ميوه هاي درشت استفاده كنيد پس از اينكه آنها را شستيد و درون آبكش قرار داديد تا آب اضافي آن گرفته شود درون قابلمه ريخته و بر روي آنها شكر بپاشيد .
مرحله دوم
در مرحله بعدي و پس از انجام عمليات شكر پاشي براي ۳۰ دقيقه اجازه دهيد روي حرارت ملايم اجاق گاز بجوشد ، حالا زمان اضافه كردن آب ليمو ترش يا جوهر ليمو مي باشد بعد از آن چوب دارچين را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مرباي خانگي براي ۱۵ دقيقه ديگر بجوشد .
مرحله سوم
زماني كه مربا كاملا پخته و جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا در همان شرايط سرد شود اكنون مي توانيد چوب دارچين را از درون آن خارج كنيد و ميوه ها را درون ظرف شيشه اي بريزيد و براي جلوگيري از شكرك زدن مربا درب ظرف را محكم بسته و در يك مكان مناسب و خنك از آن نگهداري كنيد .
- دوشنبه ۲۵ مرداد ۰۰ | ۲۳:۲۹ ۹ بازديد
- ۰ نظر