طرز تهيه شيريني كنجدي
مرحله اول
براي تهيه شيريني كنجدي خوشمزه و مقوي خانگي ابتدا كنجد را همراه با گردو و پسته درون ماهيتابه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد ، بعد از ۳ الي ۴ دقيقه تفت دادن اجاق گاز را خاموش كرده و اجازه دهيد تا خنك شوند .
مرحله دوم
در مرحله بعد شكر را درون ماهي تابه بريزيد و بدون اينكه ماده ديگري را اضافه كنيد و روي حرارت بسيار كم اجاق گاز قرار دهيد تا شكر ذوب شود ، پس از اينكه شكر به خوبي و كاملاً ذوب شد اجاق گاز را خاموش كنيد و بلافاصله ارده را همراه با شيره به آن اضافه كنيد و به خوبي با هم مخلوط نماييد .
مرحله سوم
در مرحله بعد كاغذ روغني را درون قالب قرار دهيد سپس شكر حل شده را همراه با شيره درون قالب بريزيد و بر روي آن مغز گردو و پسته و كنجد را اضافه كنيد ، حالا اجازه دهيد تا شيريني بدون فر خنك شود سپس آنرا نوش جان نماييد .
- سه شنبه ۲۶ مرداد ۰۰ | ۲۱:۲۱ ۱۰ بازديد
- ۰ نظر