طرز تهيه ترشي انجير

طرز تهيه ترشي انجير

مرحله اول

براي تهيه ترشي انجير خانگي خوشمزه و تازه پس از اينكه ميوه ها را شستيد آنها را روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا خشك شوند و آب اضافي آنها گرفته شود حالا به وسيله يك خلال دندان ضدعفوني شده چند سوراخ روي آنها ايجاد نماييد .

مرحله دوم

در مرحله بعد انجير را درون يك ظرف شيشه اي ضد عفوني شده و تميز بريزيد حالا نوبت اضافه كردن نمك و فلفل سبز همراه با گلپر و سركه به اين ترشي خوشمزه خانگي مي باشد . اندازه سركه در حدي باشد كه كاملا روي انجير ها را بپوشاند .

مرحله سوم

پس از انجام اين مراحل در شيشه را محكم ببنديد و آن را در هواي خنك قرار دهيد تا ترشي شما برسد پس از گذشت حداقل يك ماه ترشي انجير سياه شما آماده براي مصرف شده است . اگر مي‌خواهيد ترشي ليته تهيه كنيد فقط كافي است مواد را درون ميكسر ريخته و مخلوط نماييد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.