طرز تهيه ترشي انجير
مرحله اول
براي تهيه ترشي انجير خانگي خوشمزه و تازه پس از اينكه ميوه ها را شستيد آنها را روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا خشك شوند و آب اضافي آنها گرفته شود حالا به وسيله يك خلال دندان ضدعفوني شده چند سوراخ روي آنها ايجاد نماييد .
مرحله دوم
در مرحله بعد انجير را درون يك ظرف شيشه اي ضد عفوني شده و تميز بريزيد حالا نوبت اضافه كردن نمك و فلفل سبز همراه با گلپر و سركه به اين ترشي خوشمزه خانگي مي باشد . اندازه سركه در حدي باشد كه كاملا روي انجير ها را بپوشاند .
مرحله سوم
پس از انجام اين مراحل در شيشه را محكم ببنديد و آن را در هواي خنك قرار دهيد تا ترشي شما برسد پس از گذشت حداقل يك ماه ترشي انجير سياه شما آماده براي مصرف شده است . اگر ميخواهيد ترشي ليته تهيه كنيد فقط كافي است مواد را درون ميكسر ريخته و مخلوط نماييد .
- سه شنبه ۲۶ مرداد ۰۰ | ۲۱:۵۵ ۷ بازديد
- ۰ نظر