طرز تهيه كباب ديگي
مرحله اول
براي تهيه كباب ديگي بدون فر ابتدا بايد سس مخصوص اين غذا با گوشت را تهيه كنيد براي اين كار دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را همراه با آبليمو و مقداري آب مخلوط كنيد سپس با آن ادويه هاي نمك و فلفل و پاپريكا و آويشن و ادويه كاري را اضافه نماييد اين صورت را كنار قرار داده و به سراغ مرحله بعدي برويد .
مرحله دوم
در گام بعدي گوشت چرخ كرده را همراه با پياز خرد شده و سير له شده مخلوط كنيد سپس با آن فلفل دلمه اي خرد شده را همراه با نعنا و جعفري اضافه نماييد پس از مخلوط كردن مواد نوبت به اضافه نمودن ادويه ها مي رسد حالا گوشت را با دست حسابي ورز دهيد تا ادويه ها به خورد آن برود و مزه دار شود ادويه هاي گوشت شامل زردچوبه فلفل و ادويه كاري مي شود
مرحله سوم
كف ماهيتابه را چرب كنيد و بعد از آن گوشت را كف آن تخت نماييد و هر مدل كه خواستيد آن را برش بزنيد و حرارت را كم كنيد تا آب گوشت كاملاً كشيده شود و هنگامي كه دو طرف آن پخته شد سس مخصوصي را كه از قبل آماده كرده بوديد بر روي گوشت ريخته و براي چند دقيقه اجازه دهيد تا با حرارت كم كباب تابهاي شما جا افتاده شود .
- چهارشنبه ۲۷ مرداد ۰۰ | ۲۲:۰۹ ۹ بازديد
- ۰ نظر