طرز تهيه ته ديگ سيب زميني
مرحله ۱
براي تهيه ته ديگ سيب زميني پس از اينكه سيب زميني ها را شستيد آنها را پوست گرفته و با رنده درشت آن ها را رنده كنيد سپس درون يك ظرف آب سرد ريخته و سيب زميني هاي رنده شده را براي مدت زمان ۱۵ دقيقه درون كاسه قرار دهيد سپس آنها را آبكش كنيد .
مرحله ۲
در مرحله بعدي قابلمه مورد نظر را انتخاب كنيد و كف آن را با روغن چرب نماييد سپس سيب زميني را همراه با زعفران و نمك مخلوط كنيد تا كاملاً يكدست شود سپس مخلوط آن را در كف قابلمه پهن نماييد . آن را با پشت قاشق سفت نماييد و اجازه دهيد براي ۲ الي ۳ دقيقه در همان حالت باقي بماند تا خودش را بگيرد . اگر برنج را بلافاصله اضافه نماييد زعفران به برنج رنگ خواهد داد و ته ديگ شما كم رنگ خواهد شد .
مرحله ۳
اكنون مي توانيد برنج خود را اضافه كنيد ، پس از آن روي اجاق گاز شعله پخش كن را قرار داده و قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد براي مدت زمان ۳۰ دقيقه تا ته ديگ شما كاملاً پخته و برشته شود . در پايان برنج را جدا كرده و ته ديگ مجلسي خود را به صورت قالبي جدا كنيد .
- سه شنبه ۳۰ شهریور ۰۰ | ۲۲:۴۶ ۱۰ بازديد
- ۰ نظر