طرز تهيه ته ديگ سيب زميني

طرز تهيه ته ديگ سيب زميني

مرحله ۱

براي تهيه ته ديگ سيب زميني پس از اينكه سيب زميني ها را شستيد آنها را پوست گرفته و با رنده درشت آن ها را رنده كنيد سپس درون يك ظرف آب سرد ريخته و سيب زميني هاي رنده شده را براي مدت زمان ۱۵ دقيقه درون كاسه قرار دهيد سپس آنها را آبكش كنيد .

مرحله ۲

در مرحله بعدي قابلمه مورد نظر را انتخاب كنيد و كف آن را با روغن چرب نماييد سپس سيب زميني را همراه با زعفران و نمك مخلوط كنيد تا كاملاً يكدست شود سپس مخلوط آن را در كف قابلمه پهن نماييد . آن را با پشت قاشق سفت نماييد و اجازه دهيد براي  ۲ الي ۳ دقيقه در همان حالت باقي بماند تا خودش را بگيرد . اگر برنج را بلافاصله اضافه نماييد زعفران به برنج رنگ خواهد داد و ته ديگ شما كم رنگ خواهد شد .

مرحله ۳

اكنون مي توانيد برنج خود را اضافه كنيد ، پس از آن روي اجاق گاز شعله پخش كن را قرار داده و قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد براي مدت زمان ۳۰ دقيقه تا ته ديگ شما كاملاً پخته و برشته شود . در پايان برنج را جدا كرده و ته ديگ مجلسي خود را به صورت قالبي جدا كنيد .

طرز تهيه كيك بدون تخم مرغ

طرز تهيه كيك بدون تخم مرغ

مرحله اول

براي پخت كيك بدون تخم مرغ و همزن ابتدا بايد آرد سفيد را همراه با بكينگ پودر و پودر كاكائو و جوش شيرين و وانيل مخلوط كنيد سپس اين مواد را با هم الك نماييد . پس از انجام اين كار شكر را به اين مواد اضافه كرده و به خوبي با هم مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند .

مرحله دوم

در مرحله بعدي شما مواد را درون يك كاسه ريخته و به آن ها شير را همراه با روغن و آبليمو اضافه كنيد اين مواد را به صورت پيوسته هم بزنيد تا كاملا يكدست شوند حالا نوبت به آماده كردن قالب مي‌رسد ، كف قالب كيك ساده خود را چرب كنيد و درون آن كاغذ روغني قرار دهيد حالا مايه كيك را اضافه نماييد .

مرحله سوم

قابلمه اي مناسب را انتخاب كنيد كه قالب براحتي درون آن قرار بگيرد ، مقداري آب درون قابلمه ريخته و روي اجاق گاز قرار دهيد و درب قابلمه را بسته و صبر كنيد تا آب شروع به جوشيدن كند و ديواره هاي قابلمه به خوبي گرم شوند پس از انجام اين مراحل با يك فويل آلومينيومي روي قالب كيك را بپوشانيد و درون قابلمه چند پايه فلزي قرار دهيد سپس قالب را روي اين پايه ها گذاشته و درب قابلمه را ببنديد روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد براي مدت زمان يك ساعت تا كيك كاملاً پخته شود .

مرحله چهارم

در اين فاصله زماني شما مي توانيد مايع شكلاتي براي تزيين كيك را آماده كنيد شكلات تخته اي و شير را به صورت بن ماري با هم مخلوط نماييد و پس از اينكه كيك روي اجاق گاز شما كاملا پخته شد و پس از سرد شدن آن را از درون قالب خارج كرده و با مايع شكلاتي تزيين كنيد ، براي ۳۰ دقيقه درون يخچال قرار دهيد سپس نوش جان كنيد .

طرز تهيه سركه سيب خانگي

طرز تهيه سركه سيب خانگي

مرحله اول

براي تهيه سركه سيب خانگي پس از اينكه سيب ها را شستيد چوب‌هاي سر آن را جدا كرده و آنها را خرد نماييد ، حالا ميوه هاي خرد شده را درون يك دبه مناسب بريزيد سپس شكر را به آن اضافه كنيد حالا نوبت اضافه كردن آب مي باشد مقدار آب در حدي باشد كه روي سيب ها را كاملا بپوشاند .

مرحله دوم

يكي از نكات مهم براي تهيه سركه اين است كه درب آن را به صورت نيمه باز قرار دهيد ، تا هوا درون آن جريان داشته باشد ، اين كار شما باعث جلوگيري از كپك زدن سركه خواهد شد . اكنون دبه را در مكاني گرم قرار دهيد ( آفتاب بهتر است ) باعث مي‌شود سركه زودتر ترش شود و كرم نخواهد زد . دماي مناسب براي اين كار بين ۲۵ الي ۳۰ درجه مي‌باشد .

مرحله سوم

بعد از چهار الي يك هفته مگس سركه جذب بوي ميوه مي شود و همين امر باعث تخمك گذاري آن درون دبه خواهد شد ، با اين فعل و انفعالات مگس ، سركه شما ترش و تيز خواهد شد . توجه داشته باشيد كه يك چهارم دبه بايد خالي باشد . بعد از گذشت ۷ هفته ميتوانيد سركه را از صافي رد كنيد .

نكات مهم

سعي كنيد براي تهيه اين سركه از ميوه هاي با كيفيت استفاده كنيد تركيب سيب هاي مختلف هم مفيد مي‌تواند باشد . از سيب هاي رسيده و شيرين استفاده كنيد قبل از خرد كردن آنها را در آب سرد بشوييد ، براي تهيه سركه نبايد از ظرف هاي فلزي استفاده كنيد . مقدار آب در حدي كه روي ميوه‌ها را بپوشاند كافيست . براي هر دانه سيب ۴ گرم شكر كافيست .

نكته هاي مفيد

مواد را در طول روز براي دوبار و با كفگير چوبي هم بزنيد تا فرايند تخمير زودتر و با كيفيت تر انجام شود . تقريباً بعد از گذشت دو هفته كه ميوه ها درون دبه ته نشين شوند فرايند تخمير انجام شده است بعد از اينكه آن را از صافي رد كرديد درون شيشه ريخته و روي آن را با پارچه بپوشانيد

طرز تهيه ترشي سير فوري

طرز تهيه ترشي سير فوري

روش اول

براي تهيه ترشي سير فوري پس از اينكه پوست بوته‌هاي آن را گرفتيد ( در حدي كه شكل و ظاهر بوته حفظ شود ) آنها را بشويد بر روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شوند ، در اين فاصله زماني كه در اختيار داريد سير را همراه با سركه و رب انار و شيره خرما و مقداري نمك مخلوط كنيد . در مرحله بعد اين مواد را درون قابلمه بريزيد و براي ۱۵ دقيقه روي اجاق گاز قرار دهيد تا بجوشد . مقدار جوشيدن مواد بايد در حدي باشد كه سير ها كمي نرم شوند و پس از اينكه آنها خنك شدن درون شيشه هاي خشك و ضدعفوني شده ريخته و دور از نور خورشيد و در جاي خنك نگهداري كنيد . اين ترشي فوري بعد از ۶ ماه آماده براي مصرف مي باشد .

نكات مهم

مقدار شيره و نمك بايد به اندازه اي باشد كه مزه ترش و ملس داشته باشد . با اين روش پخت مزه ترشي ۷ ساله خواهيد داشت . درب شيشه ها رو با پلاستيك ببنديد ، بصورتي كه هوا نكشد .

روش دوم

پس از اينكه بوته هاي سير را شستيد آنها را خشك كرده و سپس درون شيشه هاي خشك و تميز بريزيد پس از آن نمك را همراه با سركه و چند تكه كوچك نبات يا خرما به بوته هاي سير اضافه كنيد ، به جاي نبات و خرما مي‌توانيد از شيره انگور استفاده كنيد سپس با سركه شيشه ها را پر كنيد اين ترشي بعد از گذشت ۶ ماه آماده براي مصرف مي باشد

روش سوم

براي تهيه ترشي شمالي در اواخر فصل بهار سير هاي تازه را تهيه كنيد ،سپس لايه هاي پوست سير را تا وقتي كه لايه آخري باقي بماند بگيريد ، سپس آنها را شسته و خشك كنيد ، حالا بر روي سيرها مقداري نمك پاشيده و درون بطري هاي شيشه اي قرار دهيد ، پس از انجام اين كار سركه قرمز را اضافه كنيد و درب شيشه ها را ببنديد ، مدت زمان آماده شدن سير حداقل ۲ سال مي‌باشد .

طرز تهيه كلم پلو تهراني

طرز تهيه كلم پلو تهراني

مرحله ۱

براي پخت كلم پلو تهراني با گوشت چرخ كرده پس از اينكه كلم را خرد كرديد همراه با سركه و يك ليوان آب درون قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا پخته شوند در حدي كه آب كلم ها گرفته شود حالا پياز را به صورت نگيني خرد كرده و همراه با مقدار كمي روغن درون ماهيتابه ريخته و تفت دهيد .

مرحله ۲

در مرحله بعد و پس از اينكه پياز ها سبك و شيشه اي شدند گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد پس از اينكه گوشت به خوبي سرخ شد رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد تا زماني كه رنگ رب گوجه تغيير كند حالا نوبت به اضافه كردن ادويه و نمك مي رسد تمام مواد را به خوبي با هم مخلوط كرده و تفت دهيد .

مرحله ۳

پس از انجام اين مراحل كلم پخته شده را همراه با زعفران دم كرده به گوشت اضافه كنيد و حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا خوراك شما به روغن بيفتد سپس برنج را به صورت آبكش آماده كنيد . حالا كف قابلمه را كمي چرب كنيد سپس سيب زميني ها را به صورت حلقه اي برش زده و به عنوان ته ديگ استفاده كنيد .

مرحله ۴

در مرحله بعدي نيمي از برنج آبكش شده را درون قابلمه ريخته و پس از آن مخلوط گوشت و كلم را به برنج اضافه كنيد و الباقي برنج را روي مواد گوشتي بريزيد يك ليوان آب و روغن به پلو اضافه كرده و اجازه دهيد تا براي مدت زمان يك الي يك ساعت و نيم چلو گوشت تهراني دم بكشد .

نكات پخت غذا

براي طبخ اين غذاي تهراني مقدار رب به ذايقه شما بستگي دارد ، هنگامي كه گوشت و كلم را به برنج اضافه ميكنيد اين مواد گوشتي نبايد آبدار باشند چون كه برنج شما به صورت شفته در مي آيد . چون مواد گوشتي داراي روغن مي باشند در هنگام سرو كردن غذا نيازي به اضافه كردن روغن داغ نداريد .

طرز تهيه آش جو با گوشت

طرز تهيه آش جو با گوشت

next level

براي پخت آش جو با گوشت براي گرفتن نفخ حبوبات چاره اي پيدا كرد،  براي انجام اين كار شما ۲۴ ساعت قبل از شروع آشپزي و در طول اين مدت در چند مرحله آب آن را عوض كنيد ۱۲ ساعت قبل از آشپزي جو را هم مانند حبوبات بخيسانيد

next level

قلم را به صورت جداگانه بزاريد حسابي مغز پخت شود سپس جو را درون قابلمه ريخته و آب قلم را به آن اضافه كنيد ، مقدار كمي نمك به آن اضافه كنيد و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا پخته شود ،حبوباتي را كه از قبل خيسانده بوديد را آبكش كنيد .

next level

در مرحله بعد نخود را بپزيد زماني كه بصورت نيم پز درآمد لوبيا چيتي و عدس را به آن اضافه نماييد ، حالا به اين حبوبات كمي نمك اضافه كنيد و اجازه دهيد تا كاملاً پخته شوند ، در طول اين مدت زمان گوشت را هم به صورت جداگانه بپزيد و پس از اينكه كاملا پخته شد آن را با گوشت كوب بكوبيد پس از انجام اين كار نصف جايي را كه با قلم پخته بوديد برداشته و آن را درون مخلوط كن ريخته و ميكس كنيد ، پياز ها را به صورت جداگانه سرخ كنيد پس از اينكه كمي سبك شدن زردچوبه را همراه با فلفل سياه به آن اضافه كنيد .

next level

در مرحله بعد حبوبات پخته شده را با جويي كه درون مخلوط كن ريخته بوديد و گوشت كوبيده شده مخلوط كنيد به اين مواد سبزي آش و پياز داغ را هم اضافه نماييد حالا همه آنها را به نصف جو كه درون قابلمه مانده بود اضافه كنيد ، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا آش خانگي براي مدت زمان يك ساعت بپزد در طول اين مدت زمان مواد را مرتب هم بزنيد تا آش سنتي جا افتاده شود . در پايان آش جو خود را با نعنا داغ و پياز داغ تزئين كنيد .

نكات پخت آش

حتماً حبوبات را بايد از قبل بخيسانيد ، حبوبات را بايد درون زودپز بپزيد در حدي كه به له شدن برسند ، سبزي آش شامل گشنيز و جعفري و تره و اسفناج و مقدار كمي شويد ميشود ، سعي كنيد از زردچوبه بيشتري براي پخت استفاده نماييد .

طرز تهيه آش انار بدون گوشت

طرز تهيه آش انار بدون گوشت

next level

براي پخت آش انار بدون گوشت ابتدا بايد چغندر را رنده كنيد و آن را درون قابلمه بريزيد و مقداري آب به آن اضافه كرده و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا چغندرها پخته شوند و پس از انجام اين مرحله برنج را همراه با سبزي خرد شده به چغندر هاي در حال پخت اضافه نماييد .

next level

در مرحله بعدي و پس از اينكه برنج پخته شد رب انار را به آش محلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مواد شما پخته شوند در زمان پخت مقدار كمي نمك به آن اضافه كنيد و اگر احساس مي كنيد چربي غذا كمر مي توانيد چند قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كنيد در مرحله بعدي لپه هاي پخته شده را اضافه كنيد .

next level

در فاصله زماني كه در اختيار داريد انار ها را دانه كرده و آب آن را بگيريد و به آش اضافه نماييد  . اجازه دهيد تا با حرارت كم خوراك بدون گوشت شما كاملاً پخته و جا افتاده شود و پس از اينكه سفت شد نعنا داغ را به غذا اضافه كنيد ، در نهايت و در هنگام سرو با نعناع داغ تزيين كنيد . نوش جان

طرز تهيه شير برنج براي دو نفر

طرز تهيه شير برنج براي دو نفر

مرحله اول

براي آشنايي با روش پخت و طرز تهيه شير برنج براي دو نفر با رعايت تمام نكات و فوت و فن هاي پخت اين غذا اين مطلب را به خوبي و با دقت دنبال كنيد ابتدا برنج را همراه با آب درون قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا بپزد ، دانه هاي هل را هم همان ابتداي كار اضافه كنيد تا كاملاً عطر آن غذا را بگيرد .

مرحله دوم

يكي از نكات مهم براي پخت ، گرفتن كف روي برنج مي‌باشد اين كار باعث مي شود پس از پخت دانه‌هاي برنج شما شفاف باشند و غذا خوشرنگ تر شود . اگر برنج نيم دانه نداريد مي‌توانيد پس از اينكه برنج شما پخته شد آن را با گوشتكوب كمي نرم كنيد .

مرحله سوم

يكي ديگر از نكات پخت اين غذا اين است كه ابتدا برنج را با آب بپزيد تا مدت زمان كمتري براي پخت صرف شود اگر آن را با شير بپزيد چون دانه هاي برنج را سفت ميكند مدت زمان پخت برنج طولاني ميشود .

مرحله چهارم

شير را در دو مرحله اضافه كنيد ، زماني كه برنج و شير بخوبي با هم جوشيد نصف ديگر شير را اضافه كنيد ، بهتر است براي پخت اين غذا از شير محلي و يا شير پرچرب استفاده كنيد گلاب را در مرحله آخر پخت اضافه نماييد .

مرحله پنجم

حتماً در ۱۵ دقيقه پاياني پخت از دم كني استفاده كنيد . شير را هنگامي كه از يخچال خارج كرديد ، قبل از اضافه كردن براي چند دقيقه آنرا در دماي محيط قرار دهيد سپس به غذا اضافه كنيد . ميتوانيد بعد از اينكه شير برنج آماده شد دانه‌هاي هل را جدا كنيد . نوش جان دو نفر

طرز تهيه كدو حلوايي در فر

طرز تهيه كدو حلوايي در فر

مرحله اول

براي پخت كدو حلوايي در فر با روشي بسيار ساده و متفاوت در سايت تفريحي هاي پاتوق ، پس از اينكه كدو را به خوبي شستيد آن را برش زده و هسته هاي داخل ميوه را جدا نماييد ، سپس در ابعاد دلخواه كدو را برش بزنيد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي سيني فر را آماده كرده و قطعات بريده شده ميوه را درون سيني مرتب بچينيد بالا نصف ليوان آب را كف سيني خالي كنيد روي مواد را با فويل آلومينيومي بپوشانيد را از قبل و با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد پيش گرم كنيد سپس سيني را براي مدت زمان ۳۰ دقيقه درون فر قرار دهيد .

مرحله سوم

پس از اينكه سيني فر را از درون دستگاه خارج كرديد فويل آلومينيومي را برداشته و روي قطعات خرد شده كدو شكر يا عسل را بپاشيد ، دوباره سيني را درون فر قرار دهيد اما اين بار بدون فويل ،با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد و براي مدت زمان ۳۰ دقيقه در لحظات پاياني پخت گريل بالا را روشن كنيد تا سطح كدو مجلسي و خوشمزه شما كارملي و خوشرنگ شود . اكنون خوراك كدو حلوايي شما آماده براي مصرف شده است . نوش جان

طرز تهيه ترشي كلم برگ سفيد

طرز تهيه ترشي كلم برگ سفيد

مرحله اول

براي تهيه ترشي كلم برگ سفيد تركيه اي و خوشمزه ابتدا بايد برگهاي كلم را از آن جدا كنيد و درون آبكش ريخته و به خوبي آنها را بشوييد سپس در اندازه‌هاي درشت برگهاي كلم سفيد را خرد كنيد سپس برگها را درون يك لگن آب جوش ريخته و به آنها نمك را اضافه نماييد .

مرحله دوم

اجازه دهيد تا كلم هاي خرد شده درون آب جوش براي مدت زمان دو الي سه ساعت باقي بمانند سپس آن ها را آبكش كرده و برگ ها را دوباره زير آب گرفته و بشوييد . اكنون شيشه هاي مخصوص ترشي را آماده كنيد و درون آن ها نخود بريزيد ، درون يك كاسه جداگانه آب را همراه با نمك و سركه و جوهر ليمو مخلوط كنيد حتماً از آب جوشيده شده ولرم استفاده كنيد براي اين كار .

مرحله سوم

در مرحله بعدي كلم برگ ها را درون شيشه ها بريزيد و لابلاي آنها سير هاي پوست كنده شده را همراه با فلفل سبز قرار دهيد تا شيشه ها پر شوند روي آنها را با شويد تازه يا جعفري پوشانيد سپس با مخلوط آب و نمك و سركه شيشه ها را به صورت كامل پر كنيد ، دور از نور براي ده روز نگهداري كنيد ، بعد از آن ميتوانيد ترشي كلم را در يخچال قرار داده و نوش جان كنيد .