طرز تهيه بادمجان شكم پر با سويا

طرز تهيه بادمجان شكم پر با سويا

مرحله اول

براي تهيه خوراك بادمجان شكم پر با سويا ابتدا قابلمه را بر روي اجاق گاز قرار داده و مقداري آب اضافه كنيد هنگامي كه آب شروع به جوشيدن كرد سويا را درون آب ريخته و اجازه دهيد تا براي مدت زمان ۱۵ دقيقه درون آب بماند تا آب زرد آن را ول كند .

مرحله دوم

سپس سويا را آبكش كنيد ، بادمجان‌ها را هم يك شب قبل پوست بگيريد و درون دماي محيط قرار دهيد تا كمي خشك شوند تا در هنگام سرخ كردن روغن كمتري مصرف كند ، پياز را خرد كرده درون ماهي تابه ريخته و تفت دهيد وقتي كه پياز ها سبك شد سويا و رب گوجه را اضافه كنيد

مرحله سوم

توجه داشته باشيد در هنگام پخت حتماً آب سويا را بايد دور بريزيد بعد از اضافه كردن سويا و مو ادويه ها را همراه با زيره اضافه كنيد پس از انجام اين مراحل زعفران آب كرده را اضافه كرده و مواد را مخلوط نماييد ، حالا اجاق گاز را خاموش كنيد .

مرحله چهارم

بادمجان ها را كمي تفت دهيد و داخل آن ها را خالي كنيد ، حالا با سس شكم بادمجان ها را پر كنيد ، گوجه ها را ورقه اي برش زده و در كف ماهيتابه بچينيد ، كمي روغن و نمك اضافه كنيد سپس بادمجان ها را بر روي آن ها قرار دهيد .

مرحله پنجم

در اين مرحله بايد ۱ فنجان آب به خوراك بادمجان شكم پر اضافه كنيد ، ابتدا حرارت را زياد كنيد تا شروع به جوشيدن كند سپس براي ۱۰ دقيقه حرارت را كم كنيد تا غذاي شما كاملاً پخته شود ، در پايان با گردو غذا با سويا را تزيين كنيد .

شيراز

شيراز

 

شيراز در بخش مركزي استان فارس، در ارتفاع ۱۴۸۶ متر بالاتر از سطح دريا و در منطقهٔ كوهستاني زاگرس واقع شده و آب و هواي معتدلي دارد.

 

اين شهر، از سمت غرب به كوه دراك، از سمت شمال به كوه‌هاي بمو، سبزپوشان، چهل‌مقام و باباكوهي (از رشته‌كوه‌هاي زاگرس) محدود شده‌است.

 

   شيراز از ديرباز به واسطهٔ مركزيت نسبي‌اش در منطقهٔ زاگرس جنوبي و واقع‌شدن در يك منطقهٔ به نسبت حاصل‌خيز، محلي طبيعي براي مبادلات محلي كالا بين كشاورزان، يك جانشينان و عشاير بوده‌است.

 

همچنين اين شهر در مسير راه‌هاي تجاري داخل ايران به بنادر جنوب مانند بندرعباس و بندر بوشهر قرار گرفته‌است.

طرز تهيه كباب تابه اي تركيه

طرز تهيه كباب تابه اي تركيه

مرحله اول

براي تهيه كباب تابه اي تركيه خوشمزه و مجلسي ابتدا بايد پياز را رنده درشت كنيد و پس از گرفتن آب پياز آن را با گوشت چرخ كرده مخلوط كنيد سپس به اين مخلوط سبزي جعفري خرد شده را همراه با فلفل رنده شده اضافه كنيد .

مرحله دوم

در مرحله بعد نمك و فلفل را همراه با مقداري زردچوبه و دو قاشق غذاخوري آرد سوخاري به گوشت اضافه كنيد و مواد را به خوبي با دست ورز دهيد تا كاملاً يكدست شوند و حالت چسبندگي پيدا كند روي ظرف گوشت را سلفون كشيده و براي دو ساعت درون يخچال قرار دهيد .

مرحله سوم

اكنون زمان پخت كباب تابه اي ميباشد ، ميتوانيد گوشت را به سيخ بكشيد و سرخ كنيد يا اينكه درون ماهيتابه پهن كرده و دو طرف آن را سرخ نماييد ، پس از آماده شدن گوشت ، گوجه فرنگي ها را از وسط برش زده و همراه با آب زعفران و نمك روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد .

مرحله چهارم

حالا سيب زميني ها را برش زده و به صورت جداگانه بپزيد و پس از آماده شدن همراه با مقداري كره و نمك سرخ كنيد و در پايان همراه با كباب تابه اي مخصوص و برنج دم كشيده سرو نماييد .

طرز تهيه پيتزا با نان تست

طرز تهيه پيتزا با نان تست

مرحله اول

براي تهيه پيتزا با نان تست در ابتدا سيب زميني ها را به صورت نگيني خرد كرده بعد درون ماهيتابه ريخته و همراه مقدار كمي روغن تفت دهيد سپس به آنها سوسيس را همراه فلفل دلمه اي و قارچ و مقداري نمك و فلفل اضافه كنيد .

مرحله دوم

در مرحله بعدي آشپزي مواد را به خوبي با هم مخلوط كرده تا كاملا يكدست شوند سپس آن ها را تفت دهيد تا كاملا سرخ شده و پخته شوند در پايان مقداري رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و بعد از مخلوط كردن مواد اجاق گاز را خاموش كنيد . حالا نان هاي تست را آماده كرده و روي آن ها سس قرمز بريزيد .

مرحله سوم

در مرحله بعد روي نان هاي تست را با موادي كه تفت داده بوديد پر كنيد و روي آنها پنير پيتزا ريخته و براي بهتر شدن طعم پيتزا خانگي ساده مقداري پودر آويشن بريزيد نان ها را روي سيني فر چيده و آنها را درون فر قرار دهيد تا پنير پيتزا طلايي رنگ شود اكنون خوراك شما آماده براي مصرف مي باشد .

طرز تهيه عدس پلو با سويا

طرز تهيه عدس پلو با سويا

مرحله اول

براي تهيه عدس پلو با سويا ابتدا پياز را خرد كرده و درون ماهيتابه ريخته و آن را تفت دهيد كمي كه پياز ها سبك شد سويا را به آن اضافه كنيد و با هم مخلوط كرده و سرخ نماييد ، حالا ادويه ها را اضافه كنيد و بعد از آن رب گوجه فرنگي و كشمش را با مواد مخلوط نماييد .

مرحله دوم

پس از اينكه مواد تفت داده شد و بوي خامي رب گوجه فرنگي گرفته شد عدس پخته شده را به آنها اضافه كنيد . برنج را همراه با نمك و زردچوبه پخته و بعد از آن آبكش كنيد كف قابلمه آب و روغن بريزيد و لايه لايه برنج و مواد سرخ شده را اضافه كنيد .

مرحله سوم

قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار داده و اجازه دهيد برنج دم بكشد ، يكي از نكات پخت غذا با سويا از بين بردن بوي سويا مي باشد براي اين كار سويا را درون آبكش ريخته و روي آن آب بگيريد براي مدت زمان يك دقيقه تا بوي آن گرفته شود يا اينكه مي توانيد از زيره و دارچين براي پخت اين غذا استفاده كنيد .

خواص سويا

سويا، يكي از بهترين منابع پروتئين گياهي در جهان ميباشد كه از محبوبيت بالايي برخوردار است . ميزان پروتئين موجود در يك فنجان سويا با وزن تقريبي ۱۷۲ گرم بعد از آب پز شدن چيزي در حدود ۲۹ گرم ميباشد .

طرز تهيه كمپوت زردآلو

طرز تهيه كمپوت زردآلو

مرحله اول

براي تهيه كمپوت زردآلو خانگي بايد از شيشه هاي استفاده كنيد كه داراي درب فلزي هستند ترجيحا از شيشه‌هاي نو استفاده كنيد ، ميوه ها را شسته و سپس آنها را با چاقو به دو قسمت تقسيم كنيد و هسته هاي زردآلو را جدا كنيد .

مرحله دوم

حالا ميوه ها را درون ظرف ريخته و شيشه ها را پر كنيد ، در مرحله بعد شكر را همراه با آب درون قابلمه ريخته و روي اجاق گاز قرار دهيد و زمانيكه داغ شد و به مرحله جوشيدن رسيد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه دهيد تا در همان شرايط شربت خنك شود

مرحله سوم

هنگامي كه شربت خنك شد آن را درون شيشه ها ريخته و ظرف ها را پر كنيم درب شيشه ها را محكم ببنديد به صورتي كه هوا نكشد ، حالا يك قابلمه بزرگ را روي اجاق گاز قرار دهيد و آن را پر از آب ولرم كنيد شيشه ها را به صورت سر و ته داخل قابلمه قرار دهيد .

مرحله چهارم

براي ۵ دقيقه اجازه دهيد تا شيشه ها در همان حالت بمانند ، سپس اجاق گاز را روشن كنيد و اجازه دهيد تا با حرارت كم آب گرم شود شيشه ها را هم بچرخانيد توجه داشته باشيد كه شيشه ها بايد كاملا داخل آب قرار بگيرند ، حرارت زياد باعث شكستن شيشه ها كمپوت خانگي ميشود .

مرحله پنجم

بايد آب آرام آرام گرم شود و زماني كه به نقطه جوش رسيد بايد اجاق گاز را خاموش كنيد و اجازه ندهيد تا آب بجوشد .  شيشه ها را از درون قابلمه خارج كرده و آنها را به صورت سر و ته قرار دهيد روي يك حوله تا خنك شوند .

مرحله ششم

حالا شيشه هايي را كه هوا رد مي‌كنند و صدا مي‌دهند بايد جدا كنيد چون آنها هوا كشيده اند و ديگر به درد كمپوت و نگهداري براي بلندمدت نمي خورند ، بايد آنها را مصرف كنيد ، پس از سرد شدن شيشه ها آنها را در يك جاي خنك ميتوانيد براي مدت دو سال نگهداري كنيد .

طرز تهيه حلوا بستني تركيه

طرز تهيه حلوا بستني تركيه

مرحله اول

براي تهيه حلوا بستني تركيه ابتدا بايد آب را درون قابلمه ريخته و به آن شكر و شير و زعفران را اضافه كنيد قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و آن را به خوبي هم بزنيد وقتي كه آب يك جوش خورد اجاق گاز را خاموش كنيد .

مرحله دوم

براي تهيه اين بستني خانگي خوشمزه نيازي نيست كه شربت غليظ شود . حالا آرد سمولينا را درون ماهي تابه ريخته و آن را تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود سپس به آن كره را اضافه كنيد و با هم تفت دهيد تا زماني كه رنگ آرد تغيير كند مي توانيد از مقدار كمي هم روغن استفاده كنيد .

مرحله سوم

يكي از نكات مهم پخت حلوا خانگي اين است كه مراقب باشيد آرد نسوزد براي اين كار بايد مدام آن را هم بزنيد ، بعد از گذشت ۱۵ دقيقه بايد شربت را به آرد اضافه كنيد حرارت را كم كنيد و مواد را به خوبي هم بزنيد ، حالا اجازه دهيد تا حلوا دم بكشد و به بافت شبيه حلواي عادي دست پيدا كند .

مرحله چهارم

زماني كه حلوا آماده شد آن را درون قالب ريخته به صورتي كه تمام ديواره هاي قالب به حلوا آغشته شود ، حالا بايد بستني را اضافه كنيد و دوباره روي آن را با حلوا بپوشانيد ، اكنون دسر خوشمزه شما آماده براي مصرف شده است .

طرز تهيه سالاد شويد و سيب زميني

طرز تهيه سالاد شويد و سيب زميني

مرحله اول

براي تهيه سالاد شويد و سيب زميني ابتدا بايد سينه مرغ را درون قابلمه ريخته و به آن پياز و ۴ الي ۵ حبه سير و كمي نمك اضافه كنيد تا بپزد ، پس از پخت آن را به صورت ريش ريش آماده كنيد سپس به سراغ سيب‌زميني‌ها رفته و آنها را به صورت نگيني خرد كنيد .

مرحله دوم

در مرحله بعد خيارشور ها را هم نگيني خرد كنيد حالا ذرت ها را هم به صورت آبپز آماده كنيد ، اكنون بايد سس مخصوص سالاد خانگي را آماده كنيد براي اين كار خردل و مايونز را با هم مخلوط كرده و به آنها نمك فلفل سياه آبليمو را اضافه كنيد

مرحله سوم

حالا ۲ الي ۳ قاشق غذاخوري از آب مرغ را به سس اضافه كنيد سير هايي را هم كه با آن مرغ را پخته بوديد له كنيد و به مايه سس اضافه نماييد ، مواد را به خوبي با هم مخلوط كرده و در پايان مقدار كمي نمك به مواد اضافه كنيد تا سس آماده براي مصرف شود .

مرحله چهارم

اگر مي‌خواهيد سالاد رژيمي مرغ را به صورت قالبي آماده كنيد ابتدا داخل قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و يك لايه پلاستيك فريزر درون آن پهن كنيد حالا مواد را درون قالب ريخته و براي مدت زمان ۵ الي ۶ ساعت درون يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد

طرز تهيه خوراك بادمجان گوجه

طرز تهيه خوراك بادمجان گوجه

مرحله اول

در ادامه شما را با روش پخت خوراك بادمجان گوجه رژيمي بدون گوشت همراه با پنير پيتزا آشنا خواهيم كرد ابتدا گوجه فرنگي ها را شسته و براي يك دقيقه درون آب جوش قرار دهيد تا پس از انجام اين كار پوست گوجه ها را به راحتي جدا نماييد

مرحله دوم

در مرحله بعد گوجه فرنگي ها را درون مخلوط كن ريخته و آنها را به صورت پوره آماده كنيد گوجه ها را همراه با روغن زيتون درون ماهيتابه ريخته و براي ۳۰ دقيقه اجازه دهيد تا بجوشد و آب آن گرفته حالا زمان آن رسيده كه نمك و فلفل را اضافه كنيد .

مرحله سوم

در اين مرحله پوست بادمجان خوشمزه را بگيريد و به صورت دلخواه آنها را خرد كنيد بادمجانها را درون آبكش ريخته و روي آن نمك بپاشيد ، براي ۳۰ دقيقه به آنها استراحت دهيد و پس از اينكه خشك شدند ، آنها را ابتدا درون آرد بعد تخم مرغ و پس از آن آرد سوخاري بغلتانيد .

مرحله چهارم

در اين مرحله بادمجان ها را درون ماهي تابه ريخته و دو طرف آن را براي ۲ الي ۳ دقيقه سرخ كنيد ، بادمجان هاي سرخ شده را درون آبكش ريخته و روغن اضافي آن را بگيريد ، فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن نماييد تا گرم شود . اين غذا شباهت زيادي به يتيمچه بادمجان دارد .

مرحله پنجم

حالا درون ظرف مخصوص فر يك پيمانه از سس گوجه فرنگي را ريخته و روي آن بادمجان هاي سرخ شده را اضافه كنيد آرد سوخاري را بر روي بادمجانها ريخته و دوباره يك و نيم پيمانه از سس را اضافه كنيد ، تمام بادمجان ها و سس گوجه فرنگي را درون ظرف ريخته و روي آن پنير پيتزاي رنده شده را بريزيد و براي ۱۰ دقيقه درون فر قرار دهيد تا طلايي رنگ شوند .

طرز تهيه چاي ماسالا

طرز تهيه چاي ماسالا

مرحله اول

اگر مي‌خواهيد چاي ماسالاي خانگي فوري با شير را تهيه كنيد براي شروع ميخك را همراه با هل سبز و فلفل سياه و دارچين مخلوط كرده و درون ماهي تابه بريزيد آنها را براي مدت زمان يك دقيقه و با حرارت كم تفت دهيد و اجازه دهيد تا سرد شوند .

مرحله دوم

پس از سرد شدن ادويه ماسالا كه تفت داده بوديد آنها را با برگ گل محمدي و دانه رازيانه و زعفران خشك و پودر زنجبيل و جوز هندي و باديان ستاره اي مخلوط كنيد ، اين مخلوط را درون آسياب ريخته و به خوبي با هم مي كنيد اين ادويه طعم و عطر بسيار خوبي دارد .

مرحله سوم

براي دم كردن چاي ماسالا ابتدا چاي سياه را دم كنيد و شير را هم به صورت جداگانه گرم نماييد ، ۱/۴ قاشق مرباخوري از ادويه چاي ماسالا كه تهيه كرده بوديد درون فنجان ريخته و چاي گرم را همراه با شير به آن اضافه كنيد به خوبي با هم مخلوط كرده و براي شيرين كردن يك قاشق چاي خوري عسل به دمنوش اضافه كنيد .