طرز تهيه بادمجان شكم پر با سويا
مرحله اول
براي تهيه خوراك بادمجان شكم پر با سويا ابتدا قابلمه را بر روي اجاق گاز قرار داده و مقداري آب اضافه كنيد هنگامي كه آب شروع به جوشيدن كرد سويا را درون آب ريخته و اجازه دهيد تا براي مدت زمان ۱۵ دقيقه درون آب بماند تا آب زرد آن را ول كند .
مرحله دوم
سپس سويا را آبكش كنيد ، بادمجانها را هم يك شب قبل پوست بگيريد و درون دماي محيط قرار دهيد تا كمي خشك شوند تا در هنگام سرخ كردن روغن كمتري مصرف كند ، پياز را خرد كرده درون ماهي تابه ريخته و تفت دهيد وقتي كه پياز ها سبك شد سويا و رب گوجه را اضافه كنيد
مرحله سوم
توجه داشته باشيد در هنگام پخت حتماً آب سويا را بايد دور بريزيد بعد از اضافه كردن سويا و مو ادويه ها را همراه با زيره اضافه كنيد پس از انجام اين مراحل زعفران آب كرده را اضافه كرده و مواد را مخلوط نماييد ، حالا اجاق گاز را خاموش كنيد .
مرحله چهارم
بادمجان ها را كمي تفت دهيد و داخل آن ها را خالي كنيد ، حالا با سس شكم بادمجان ها را پر كنيد ، گوجه ها را ورقه اي برش زده و در كف ماهيتابه بچينيد ، كمي روغن و نمك اضافه كنيد سپس بادمجان ها را بر روي آن ها قرار دهيد .
مرحله پنجم
در اين مرحله بايد ۱ فنجان آب به خوراك بادمجان شكم پر اضافه كنيد ، ابتدا حرارت را زياد كنيد تا شروع به جوشيدن كند سپس براي ۱۰ دقيقه حرارت را كم كنيد تا غذاي شما كاملاً پخته شود ، در پايان با گردو غذا با سويا را تزيين كنيد .
- چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰۰ | ۲۲:۵۹ ۹ بازديد
- ۰ نظر