طرز تهيه و پخت مجلسي ماهي

طرز تهيه و پخت مجلسي ماهي

مرحله اول

پخت مجلسي ماهي قزل آلا مناسب براي شب عيد براي ميرينيت ماهي ابتدا پياز را به صورت خلالي خرد كنيد و ماهي ها را پس از اينكه تميز كرديد و داخل شكم آنها را خالي نموديد با پيازهاي خلالي شكم ماهي را پر كنيد سپس آبليمو و نمك را اضافه نماييد و روي آن را با سلفون بپوشانيد و براي سه يا چهار ساعت درون يخچال قرار دهيد تا حسابي مزه دار شود

مرحله دوم

در مرحله بعد پيازها را از پوست ماهي جدا نماييد و پس از انجام اين كار آرد را همراه با نمك و فلفل و زردچوبه را درون يك كاسه مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند سپس آرد را بر روي ماهي و همچنين شكم آن بپاشيد با دست تمام قسمت هاي ماهي را به آرد آغشته كنيد .

مرحله سوم

در اين مرحله نوبت به سرخ كردن ماهي مي رسد براي اين كار درون يك ماهيتابه ۱ عدد پياز را خرد كرده و همراه با دو حبه سير كمي تفت دهيد سپس سبزي هاي خرد شده را اضافه كنيد و در پايان به اين مواد را به انار را اضافه كرده و پس از مخلوط كردن اجاق گاز را خاموش نماييد حالا با اين سسي كه تهيه كرده‌ايد داخل شكم ماهي را پر نماييد

مرحله چهارم

درون ماهيتابه يك عدد پياز و دو حبه سير را خرد كرده و ماهي ها را بر روي اين مواد قرار دهيد ، كمي هم روغن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا با حرارت ملايم ماهي كاملاً مغز پخت و برشته شود اكنون خوراك ماهي شما آماده براي سرو مي باشد .

طرز تهيه كمپوت شليل

طرز تهيه كمپوت شليل

مرحله اول

براي تهيه كمپوت شليل خانگي خوشمزه و با ماندگاري بالا درون شيشه پس از اينكه ميوه ها را شستيد آنها را كاملاً خشك كرده و با چاقو در ابعاد دلخواه برش بزنيد هسته‌هاي آن را جدا نماييد و تكه هاي برش خورده ميوه را درون شيشه بريزيد .

مرحله دوم

در مرحله بعد شكر را همراه با آب و زعفران و گلاب مخلوط كنيد و اين وقت را درون شيشه ها و بر روي ميوه ها بريزيد درب شيشه ها را محكم ببنديد و به صورتي كه كاملا مطمئن باشيد هوا نمي‌كشند . حالا يك قابلمه انتخاب كنيد كه شيشه ها كاملاً به صورت ايستاده در كف آن قرار بگيرند .

مرحله سوم

پس از اينكه شيشه ها را درون قابلمه قرار داديد ، درون قابلمه آب ريخته در اندازه‌اي كه دوسوم شيشه ها را بگيرد ، روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و پس از اينكه آب شروع به جوشيدن كرد حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا براي ۵۰ دقيقه با حرارت كم بپزند .

مرحله چهارم

در اين مرحله و بعد از پخته شدن كمپوت خانگي شيشه ها را به صورت وارونه و براي مدت زمان يك شبانه روز درون دماي محيط قرار دهيد بعد از انجام اين مراحل شيشه هاي كمپوت شما آماده براي نگهداري شده است حداقل براي شش ماه مي توانيد از آنها استفاده كنيد .

طرز تهيه كيك انبه

طرز تهيه كيك انبه

مرحله اول

براي تهيه كيك انبه خوشمزه خانگي پس از اينكه پوست ميوه را جدا كرديد آن را به صورت مكعبي خرد كنيد و كنار قرار دهيد ، سپس درون ظرفي جداگانه تخم‌مرغ‌ها را شكسته و با وانيل مخلوط كنيد و براي مدت زمان يك دقيقه آنها را با همزن برقي مخلوط كنيد سپس شكر را اضافه نماييد .

مرحله دوم

دوباره مواد را با همزن بزنيد تا رنگ آن روشن شود و حالت كشدار به خودش بگيرد . در مرحله بعد كره ذوب شده كه خنك ميباشد را همراه با شير اضافه كنيد و دوباره با هم مخلوط نماييد . حالا زمان آن رسيده كه آرد را با بيكينگ پودر و جوش شيرين مخلوط كنيد و براي دو مرحله آن ها را الك نماييد .

مرحله سوم

حالا آرد الك شده را به مايه كيك اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مايه با همزن مخلوط كنيد . قالب ميان تهي در ابعاد ۲۵ سانتيمتر را آماده كنيد ، كف قالب را حالا چرب كنيد سپس آنرا آرد پاشي كنيد يك سوم از مايه كيك را درون قالب ريخته سپس اندازه‌اي كه مكعبي خرد كرده بوديد را اضافه نماييد روي آن را دوباره با مايه كيك خانگي پر كنيد

مرحله چهارم

فر را از قبل با دماي ۱۸۰ درجه حرارت پيش گرم كنيد و قالب را براي مدت زمان ۴۰ دقيقه با همان درجه حرارت درون فر قرار دهيد ، براي تست كردن پخته شدن كيك خلال چوبي درون كيك فرو كنيد ، در اين فاصله زماني كه كيك پخته مي شود سس مخصوص آن را آماده كنيد براي اين كار يك ليوان آب انبه را با يك يك قاشق غذاخوري نشاسته ذرت مخلوط كنيد و آن را روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا غليظ شود پس از انجام اين كار سس شما آماده شده هنگامي كه خنك شد آن را روي كيك ساده بريزيد و نوش جان نماييد .

طرز تهيه لواشك آلبالو

طرز تهيه لواشك آلبالو

مرحله اول

براي تهيه لواشك آلبالو خوشمزه و خوشرنگ ابتدا ميوه ها را شسته و درون آبكش قرار دهيد تا آب اضافي آن كاملاً گرفته شود سپس چوب هاي چسبيده به آن را جدا كنيد آلبالوها را درون قابلمه براي نصف روز قرار دهيد تا آب بيندازد سپس بر روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد تا پخته شوند براي پخت آن ها نيازي به اضافه كردن آب نيست .

مرحله دوم

حالا ميوه هاي پخته شده را درون آبكش بريزيد و با كف دست فشار دهيد تا پوست و هسته آن جدا شود و گوشت آلبالو ها به صورت پوره درآيد حالا آن را بر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند . براي جلوگيري از ته گرفتن آن در چندين نوبت هم بزنيد .

مرحله سوم

وقتي كه غليظ شد اجاق گاز را خاموش كنيد و صبر كنيد تا خنك شود ، سيني خود را در اين فاصله آماده كنيد ، كف سيني را با نايلون پوشانده و روي آن را چرب كنيد پوره آلبالو را روي سيني ريخته و در زير نور خورشيد قرار دهيد تا آماده براي مصرف شود ،ميتوانيد سيني را زير باد مستقيم پنكه هم قرار دهيد .

سئو

سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است كه كلمات معادلي چون SEO يا بهينه سازي موتور جستجو دارد كه همگي آنها به يك معني مي باشند و مي توان آن را بصورت زير تعريف نمود:  سئو (بهينه‌سازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستكاري موتور‌هاي جستجو با روش‌هاي غير اخلاقي نيست. آن‌ها براي كمك كردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبه‌بندي بالا، ايجاد شده‌اند.  سئو را مي‌توان مجموعه‌اي از روش‌ها براي تغيير استراتژيك وب سايت‌ دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، مي‌پردازد.

اينستاگرام

اينستاگرام يك نرم‌افزار مالكيتي است و براي آي‌اواس، اندرويد و مايكروسافت ويندوز در دسترس است. دنبال‌شده‌ترين مرد در اينستاگرام كريستيانو رونالدو ورزشكار و دنبال‌شده‌ترين زن نيز آريانا گرانده خواننده است. تخم‌مرغ اينستاگرام نيز بيشترين لايك را در اين شبكه اجتماعي به دست آورده‌است. ديگر افرادي كه بيشترين دنبال‌كننده را در اينستاگرام دارند: سلنا گومز، دوئين جانسون، كايلي جنر، كيم كارداشيان، ليونل مسي و بيانسه هستند.

پخت و خواص مصرف ماهي

پخت و خواص مصرف ماهي


ماهي حاوي پروتئين با كيفيت بالا، يد، ويتامين هاي مختلف، مواد معدني، چربي و كلسترول كم است. ماهي و آبزيان بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا-3 هستند و اثرات بسيار مهمي در سلامت انسان به عهده دارد و از بسياري از بيماريها پيشگيري مي كند. ماهي حاوي پروتئين با كيفيت بالا، يد، ويتامين هاي مختلف، مواد معدني، چربي و كلسترول كم است. ماهي و آبزيان بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا-3 هستند و اثرات بسيار مهمي در سلامت انسان به عهده دارد و از بسياري از بيماريها پيشگيري مي كند

طرز تهيه شربت نعنا

طرز تهيه شربت نعنا

مرحله اول

براي تهيه شربت نعنا خوش رنگ و خوش طعم مراحل پخت را به خوبي و با دقت انجام دهيد پس از اينكه سبزي‌ها را شستيد آنها را درون آبكش ريخته و اجازه دهيد تا آب اضافي آن كاملاً گرفته شود . قابلمه را روي اجاق گاز قرار دهيد و به آن آب اضافه كنيد حرارت را زياد كنيد و اجازه دهيد تا آب شروع به جوشيدن كند .

مرحله دوم

در اين مرحله بايد آب ليمو را اضافه كنيد و پس از آن شكر را ، بعد از اضافه كردن شكر از هم زدن آب خودداري كنيد و حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد تا شكر خودش حل شود ، بعد از گذشت ۱۰ دقيقه از جوشيدن آب نوبت به اضافه كردن دسته هاي نعنا مي‌رسد ، دوباره اجازه دهيد آب با دسته هاي نعنا براي ۱۰ دقيقه بجوشد ، در همان حال كه در حال جوشيدن است يك فرچه را برداشته و آن را آغشته به آبليمو كنيد ، با فرچه به ديواره هاي قابلمه بكشيد تا از شكرك زدن شربت جلوگيري كنيد .

مرحله سوم

پس از اينكه شربت خانگي شما قوام آمد اجاق گاز را خاموش كنيد و بر روي قابلمه يك دم كني قرار دهيد ، قابلمه را براي مدت زمان ۲۴ ساعت در همان حال قرار دهيد سپس شربت را از آبكش رد كنيد ، براي بهتر شدن رنگ آن از رنگ هاي مجاز خوراكي استفاده كنيد . درون شيشه هاي تميز و خشك بريزيد و درون يخچال نگهداري كنيد .

طرز تهيه قارچ سوخاري رستوراني

طرز تهيه قارچ سوخاري رستوراني

مرحله اول

براي تهيه قارچ سوخاري رستوراني ابتدا بايد كاسه را آماده كنيد و درون كاسه تخم مرغ را شكسته و سپس به آن نمك و فلفل و پودر سير را اضافه كنيد و با قاشق مواد را مخلوط كنيد سپس به آنها ماءالشعير را اضافه كنيد ، مواد را هم زده تا كاملاً يكدست شوند ، پس از مخلوط شدن مواد ، آرد را آرام آرام اضافه كنيد تا مايع ميرينيت قارچ غليظ شود .

مرحله دوم

قارچها را پس از اينكه به خوبي شستيد آن ها را خشك كرده و درون مواد بخوابانيد براي مدت زمان ۵ دقيقه و تمام قسمتهاي قارچ را به مايع آغشته كنيد پس از آن درون يك بشقاب پودر سوخاري ريخته و قارچ ها را درون اين بشقاب قرار داده و به خوبي به پودر آغشته كنيد ماهيتابه را بر روي حرارت اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن بريزيد هنگامي كه روغن شروع به جوشيدن كرد و به خوبي داغ شد حرارت را كم كنيد و قارچ ها را درون ماهيتابه ريخته و سرخ نماييد تا خوراك سوخاري شما آماده شود .

طرز تهيه خامه فرم گرفته

طرز تهيه خامه فرم گرفته

مرحله اول

براي تهيه خامه فرم گرفته ابتدا خامه را درون قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد فقط آن را كمي گرم كنيد و اجازه ندهيد تا به دماي جوشيدن برسد سپس به آن شكلات تخته اي را اضافه كنيد و آن مواد را با قاشق مخلوط كنيد تا يكدست شوند اجاق گاز را حالا خاموش كنيد ، پس از انجام اين مراحل خامه شكلاتي را براي مدت زمان ۴۰ دقيقه درون يخچال قرار دهيد تا سرد شود .

مرحله دوم

زماني كه تايم ۴۰ دقيقه‌اي شما به پايان رسيد درون يك لگن يخ ريخته و كاسه حاوي خامه را درون لگن قرار دهيد ، حالا خامه را با يك همزن برقي براي مدت زمان ۵ دقيقه هم بزنيد تا فرم بگيرد ، اكنون خامه آماده براي استفاده شده است آن را درون قيف بريزيد و كيك و شيريني خود را تزيين كنيد .